Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/15437590 www.bgdnes.bg

ЦЕЦА отряза ПРЕСЛАВА, избра си ИВАНА

Сръбската мегазвезда с концерт в Благоевград, не знаят с какво да я гощават

Ивана сияе от радост! В бяла самодивска "кошуля" попфолк звездата разкрива причината да е на седмото небе. "Ще пея с Цеца Величкович в Благоевград!", тържествува изпълнителката на "Шампанско и сълзи".

Реклама

Според посветени в задкулисието на фолка Ивана има пълното право да триумфира. Да бъдеш избрана от самата Цеца Величкович е чест, която любимата на убития сръбски паравоенен бос Желко Ражнятович-Аркан не е оказвала на нито една от българските си колежки. А това, че прави този жест на добра воля за втори път към Ивана, вече означава много. За сефте знойната брюнетка от Айтос пя на една сцена със сръбската кралица на турбофолка през 2019-а.

Самата БГ любимка на изпълнителката на "Кукавица" обаче не пожела да осветли причините, поради които Величкович не желае да се изявява на една сцена у нас с други родни фолкаджийки. Но браншовата мълва нашепва, че Цеца не била водена от лични симпатии, а от съвети да посочва само Ивана за своя концертна партньорка в България.

Особена пикантерия в темата внася фактът, че вдовицата на Аркан вече отряза другите най-ярки представителки на попфолка у нас. Цеца натири без обяснения Глория, която й се предложила лично. Посочила вратата и на по-младите, но неслизащи от фолксцената Галена и Преслава. Според публикации в медиите Цеца се обидила, че Преслава настоявала да открие концерта, а Величкович да излезе след нея. По същата причина се издънила пред сръбската фолкфурия и Галена, издават нейни колежки. Най-засегната обаче била Глория, допълват те. Гло плътно се доближавала до визията и маниера на пеене на Цеца, но сръбската фолкпримадона държала повече от всичко да няма нито една версия на оригинала, колкото и успешна да е тя. На всичкото отгоре българската фолккралица си позволила да изпълни песен на Цеца Величкович през 2015 г. без нейно разрешение. И половинката на сръбския бос не била забравила това, разказват във фолксредите.

Отсега собствениците на най-елитните заведения в Благоевград не могат да спят от притеснение дали ще угодят на пословичната с придирчивостта си към храната сръбска знаменитост. Жената до Аркан се слави с предпочитанията си към екзотичните ястия и ултрабаровската атмосфера, в която ги консумира.

Наскоро най-хитовата певица на Сърбия сюрпризира феновете си с признанието, че е яла всичко, което пълзи, плува, лети и скача. "Яла съм крокодил, акула, змия, зебра...", сподели топпевицата, която навърши през август 50 години. "Месоядна съм и това е известно. Само плужеци не съм опитвала. Само от вида им ми става лошо", изповяда се пред сръбско издание Цеца Величкович.

"Не искаме да сме на мястото на Ивана, която със сигурност ще сподели след концерта трапезата на прочутата си колежка!", одумват ги родни представителки на чалгата.

Четете още

Скандал преди концерта! Цеца отряза Азис

Скандал преди концерта! Цеца отряза Азис

Мегаскандал! Цеца и Никос Вертис се карат кой да пее в Бургас

Мегаскандал! Цеца и Никос Вертис се карат кой да пее в Бургас

Реклама
Реклама
Реклама