Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/15462383 www.bgdnes.bg

Аня Пенчева: Написах книга за Ламбо, която никоя дъщеря не иска да прочете

"Написах книга за Ламбо, която никоя дъщеря не иска да прочете" . Това споделя преди време за бурната си любов с покойния Стефан Данаилов Аня Пенчева.

Секссимволът на българското кино днес става на първите две цифри от 666.

Както знаем, актрисата е най-голямата любов на Стефан Данаилов.

"Все едно да имаш срещу себе си Брад Пит, Джордж Клуни и Леонардо ди Каприо", спомня си Аня за Мастъра. "Беше красив и го знаеше. А скромността му беше непозната".

Реклама

По онова време Ламбо е бил на 43 години и е минавал през кризата на средната възраст. Грижел се е за съпругата си да се чувства добре и да не й липсва нищо. Но все пак рутината на семейния живот си казала думата.

"Изведнъж се появи Аня и нещо в мен започна да се събужда" - сподели актьорът преди време.

Според него, Пенчева го е накарала отново да се почувства жив, да се вълнува от нещата в живота. Данаилов се изнесъл от семейното си жилище и двамата с Аня заживели в Перник. След това актьорът осъзнал огромната разлика във възрастта на двамата и решил да се разделят.

"Oбичахме се много, но в един момент стана невъзможно хубаво и се уплаших. Поисках да се разделим. Чувствах се остарял и уморен, а Аня животът я искаше" - каза Стефан Данаилов.

Така и станало и актьорът се върнал при съпругата си Мария, която винаги е била негова подкрепа и вдъхновение. Според него, от многото му любови единствено Аня Пенчева можела да се мери с нея.

Днес, на 66, Аня казва, че все още не е надживяла тийнейджърството си. Носи къси поли, клинове, високи токчета и въобще не се интересува от хорското мнение.

Четете още

На 65 години Аня Пенчева е с тяло на топмодел

На 65 години Аня Пенчева е с тяло на топмодел

Въргала се забърка в любовен триъгълник с известни майка и дъщеря

Въргала се забърка в любовен триъгълник с известни майка и дъщеря

Реклама
Реклама
Реклама