Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/15483076 www.bgdnes.bg

Ситнилска спечели капитанската битка в "Игрите"

Васил Василев, братът на Момчил, се спаси от племето на Изгубените и отива при Старейшините

Златната медалистка в кикбокса и таекуондото Албена Ситнилска грабна победата във втората капитанска битка в сезон 5 на “Игри на волята”. Тя успя да спечели тежкото съревнование и остави безмълвни лидерите на Старейшините и Гладиаторите - бившия футболист Благомир Мастагарков и брокера Цветелин Гешов. 

Реклама

Успехът донесе сериозна дилема за шампионката Ситнилска, която трябваше да реши дали да отнесе огън на Амазонките или да избере лично предимство, което ѝ гарантира закуска за целия престой в “Игри на волята” 5. Въпреки огромното изкушение, Ситнилска се доказа като истински лидер и предпочете да вземе огъня, с помощта на който условията за живот на Дивата река ще се подобрят. 

Участниците от племето на Изгубените също се изправиха в тежко съревнование в опит да се измъкнат от Чистилището, като се наложи да се борят не само със сложните компоненти на играта, но и със суровите метеорологични условия на Арената. 

След екстремна битка в нечовешки условия, Васил Василев успя да се измъкне от Чистилището и спечели място в отбора на Старейшините, където го очакваше неговия брат Момчил. На второ място завърши брата на Радостин - Михаил Кръстев, който спечели имунитет от предстоящия съвет, а последна беше дъщерята на Валентин и фитнес модел - Елена Петрова, която получи два служебни номинационни гласа. 

Присъединяването на Васил към Старейшините носи и един от първите големи обрати в предаването, защото именно той ще трябва да отпрати един от синьото племе, който да заеме неговото място на Чистилището. 

Реклама

Четете още

Валери от "Игри на волята": Сънувах Мария Бакалова ден преди да станем гаджета

Валери от "Игри на волята": Сънувах Мария Бакалова ден преди да станем гаджета

Туньо от "Игри на волята": Затворих се в себе си, един месец не говорех с никого

Туньо от "Игри на волята": Затворих се в себе си, един месец не говорех с никого

Реклама
Реклама
Реклама