Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/15519587 www.bgdnes.bg

Баби се предлагат под наем. Ето за какво може да ги наемете!

*Може и дядовци 

*По-добре е от млада мацка детегледачка, мъжът ви няма да избяга с нея, изтъкват от платформата 

Баби ще бъдат вземани под наем, за да гледат деца!

Това става възможно с пускането на онлайн платформа, в която възрастни хора ще си предлагат услугите на млади семейства. Идеята идва от факта, че много родители нямат близки в градовете, в които живеят, а в същото време имат нужда от подкрепа за грижите за малчуганите.

Реклама

"Ако имате майка, баба, позната, съседка (важи и за дядовци, разбира се), които биха желали да гледат дечица в свободното си време, да сготвят домашна храна вместо някоя работеща по цял ден майка или отглеждат домашни истински плодове и зеленчуци и биха продали, плетат, шият или правят каквито се сещате хендмейд неща, пишете ми!", призовават инициаторите на любопитната и интересна идея.

Предложенията се приемат на мейл [email protected]. Там е нужно да изпратите име, населено място (където вашата баба би могла да предлага своята услуга), кратко описание на това какво предлага вашата баба и сумата, която би била адекватна като възнаграждение според нея. Услугата по кандидатстването е напълно безплатна.

Възрастните жени могат да се включат в три различна категории. Първата е "Баба ще ги гледа" - за онези дами, които с радост биха прочели приказка, биха играли "Не се сърди човече" и биха извели на разходка детето, вместо да си седят на телефона. Втората е "Баба ще ви сготви" - за жените в златната есен, които биха могли да дойдат в дома на заетите домакини и да сготвят или напазаруват и сготвят в собствения си дом, а после само да минете и да вземете храната срещу заплащане.

"Баба ще изпрати" е, ако имате познати или близки, които си имат градинка на село и биха желали да продават част от продукцията си на онези майки, които търсят натурална храна за дечицата. Разбира се, в тази категория ще приемаме всякакви ръчно изработени от златните ръце на баба неща", казват още инициаторите. И добавят: "Използването на баба под наем вместо някоя млада мацка детегледачка има поне 500 ползи, но основната от тях е, че мъжът ви почти сигурно няма да избяга с нея. Това в кръга на шегата, разбира се".

Четете още

Карамански и Антоанет Пепе с детегледачка на морето

Карамански и Антоанет Пепе с детегледачка на морето

Сузанита търси детегледачка, дъщерята на Орхан Мурад изнемогва САМА

Сузанита търси детегледачка, дъщерята на Орхан Мурад изнемогва САМА

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама