Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/15519956 www.bgdnes.bg

Тестостерон помпа Асен Блатечки

*Тялото ми е преуморено и стресирано, признава 52-годишният актьор

* Плейбоят е майстор на каратето и заклет моторист, глези се с масажи

С тестостерон се помпа любимецът на жените Асен Блатечки, който преди време спечели сърцето на една от най-красивите българки - Диляна Попова. Актьорът от десетки филми и сериали няма почти никакво време за фитнес и залага на по-лесния начин за поддържане на тялото с хранителни добавки. Блатечки редовно пие тестостерон, което предизвика противоречиви коментари сред феновете. Някои заподозряха, че плейбоят има проблеми с ерекцията, което едва ли отговаря на истината. "За тези, които, като чуят тестостерон и си представят само едно, да поясня: стимулира изгарянето на мазнините, участва в изграждането на качествена мускулна маса, повишава издръжливостта по време на тренировка и повишава либидото", обяснява Блатечки.

Обичаният актьор вече е на 52 години и тялото му има нужда от повече грижи. Блатечки е спортист по натура и е тренирал какво ли не. От баща си наследява любовта към бойните спортове. "Мъжкари бяха всички в семейството ни - разказа мачото наскоро в телевизионен ефир. - Баща ми е бил най-големият побойник на "Коньовица". Много е искал да стане актьор, но с неговото амплоа не е вървяло да бъде човек на изкуството и не се е решил да направи тази крачка."

Реклама

През годините Блатечки тренира плуване, гребане, хандбал, обича също и футбола. На морето кара джетове, а в града често може да бъде видян да шпори мотор. Актьорът е заклет рокер и пътуването на две колела е негова запазена марка. Но най-силен е в каратето, където постига сериозни успехи като по-млад. "Винаги когато мога, гледам да отида и в залата по карате - разказва бащата на две деца. - Старая се да си поддържам уменията. Състезавах се в категория 75 кг, но се пусках и там, където няма категории. Последната година, когато ме приеха във ВИТИЗ, станах шампион на първото състезание по традиционно карате в България и в него нямаше категории, нямаше и протектори. От всички каратеки, които се бяхме явили там, общо около 250 човека, имаше само един шампион. Бих ги всички и бях много щастлив!"

Актьорът се подмладява покрай сина си Борил, който е плод на любовта му с Диляна Попова. Двамата обичат да ходят заедно на къмпинг на морето, където плуват много и се забавляват с всякакви водни спортове. Неговата вече пораснала дъщеря Катерина дълго време тренираше тенис.

Блатечки признава, че тялото му започва да се уморява. През годините актьорът на няколко пъти качва повече от 10 килограма и в момента продължава да е леко пухкав. Все пак плейбоят вече е доказвал, че може бързо за свали излишното кило. Като актьор често му се налага да качва или топи килограми в зависимост от ролите си. Блатечки обича да си похапва, но напоследък гледа да е здравословно. Мачото предпочита рибата и ограничава въглехидратите.

Един от неговите големи пороци през годините е пушенето. Блатечки на няколко пъти опитва да откаже цигарите, но без особен успех.

Актьорът се отпуска със специални масажи, които прави при своя приятел Мастър Миро. "Един час спокойствие, откъсване, без стрес, без бързане, пълно зареждане и успокоение на тялото - казва Блатечки. - При Росен съм като у дома си! Грижи се за мен от години и след всяка терапия съм като нов. Това не е типичният масаж за релаксация, а пълно оздравяващо лечение на едно преуморено и стресирано тяло."

Четете още

И Блатечки влиза в затвора

И Блатечки влиза в затвора

Блатечки с нова татуировка

Блатечки с нова татуировка

Реклама
Реклама
Реклама