Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/15533602 www.bgdnes.bg

Азис втрещи: Имам комплекс, че съм българин!

"Имам комплекси. Не се чувствам ОК с мястото, на което съм роден - като ходя по света и кажа откъде съм, хората правят крачка назад. Не ни харесват. Чувствал съм се засрамен, нежелан, неразбран, само защото съм от България - имат ужасна представа за нас". Това призна Азис в интервю за Петя Дикова в "Тази неделя" по Би Ти Ви.

"Трябва да си идиот или да си бил в кома през последните 20 години, за да не си бил свидетел в България на израстването ми. Не исках обаче никой да разбира, че съм добър. Не ги респектирам и всички искат да си говорят с мен, а исках да съм от лошите и да не ме закачат", разказа още Азис.

Реклама

"Много го исках, мечтах всички да разберат колко хубаво пея, но е ужасно да си най-известният. Не го искам вече това внимание, наядох му се", добавя костинбродският славей.

"Почти на 50 съм и работата ми е двойна повече, имам нужда от почивка, да натисна бутона "пауза". Паузата ми е нужна за нещата, които не успях да преживея през годините, докато се превръщах в най-разпознаваемия българин по света, обясни кралят на попфолка. Изпуснах много от човешките неща, докато постигах това да стана най-слушаният. Сега искам пауза да ги изживея и пак да с върна", обясни той.

"Живота пропуснах. Всичко, свързано с него - любови, емоции, той изтече около мен, без да се осъзная, защото имах амбицията да се утвърдя", отвърна певецът на въпроса кое точно е изпуснал. А това, което му липсва най-много, е време.

Четете още

Азис СТРЯСКА: Извънземни има! Сред нас са!

Азис СТРЯСКА: Извънземни има! Сред нас са!

Азис: Мъжете ще изневеряват винаги!

Азис: Мъжете ще изневеряват винаги!

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама