Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/15544283 www.bgdnes.bg

Рачков на 51: Ако чета коментарите за мен във фейсбук, трябва да скоча от Аспаруховия мост

Навръх своя 51-ви рожден ден актьорът и водещ Димитър Рачков сподели какво си пожелава.

"Имам провинциална амбиция на всяка цена да съм на екран. Да не изтърва кокала, защото други го хващат", каза той на майтап. "Важното е да сме здрави, да имаме сили да продължаваме, защото нашият бизнес не е лек. Но то лека работа няма. Нямам проблеми да кажа, че ставам на 51. Как изглеждам", попита Рачков в предаването "На кафе" по Нова телевизия.

"Много неща ми се случиха през последната година. Наскоро се замислих и си дадох сметка, че последната година ми мина доста бавно. Освен формата "Като две капки вода" стартира "С Рачков всичко е възможно" първи сезон. Снимах филм за БНТ, турне имам в момента. Динамичен ми е животът, не се оплаквам. Аз винаги искам да си почивам, но като остана 5-6 дни без работа и нещо почва да ме подпира и да ми става неспокойно", коментира Рачков. 

Реклама

"Отдавна не обръщам внимание на критиките, особено на тези фейсбуци. Това е лоша среда, нехигиенична. Ако четеш коментарите за себе си, трябва да скочиш от Аспаруховия мост. Няма неоплют човек в България. Важното е ти да се чувстваш добре и да знаеш, че си си свършил качествено работата. За мен най-голямата награда е да видя едни усмихнати лица, когато изляза от студиото. Тези хумористични предавания са един оазис, не само за зрителите, а и за мен самия. Винаги съм казвал, че нямаш право личните си проблеми да ги пренасяш върху зрителите."

"Любовта изисква тишина и спокойствие. Никога не съм знаел защо съм толкова интересен на медиите относно личния ми живот. Нито съм плейбой, нито съм висок, криви крака... Господ това ми е дал. Аз се забавлявам с тези неща. Аз не давам интервюта за личния си живот, те и без това пишат, каквото си искат", заяви Рачков.

Четете още

Вижте ЛЮБИМИЯ ВИЦ на Димитър Рачков

Вижте ЛЮБИМИЯ ВИЦ на Димитър Рачков

Рачков опасно близък със Златка

Рачков опасно близък със Златка

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама