Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/15549295 www.bgdnes.bg

Ученичка стана Мис София

Джуди Халваджиян се появи с младо гадже

18-годишната ученичка Бояна Аврамова грабна приза за най-красива в столицата

Ето я истинската Мис София - 18-годишната Бояна Аврамова, която е ученичка в 12 клас.

Красавицата, която учи в 22 СУ "Георги С. Раковски" ще замине за световния конкурс "Мис Вселена", който ще се състои през октомври в Щатите. Основни лицензианти на конкурса са Страхил Гановски и най-успешната ни Мис Вселена и Мис Свят България - Венета Кръстева.

Реклама

Само преди седмица - на конкурса "Мис България" една от участничките - 21-годишната Михаела Василева, бе представена за Мис София. Конкурс с подобно име обаче държи единственият лицензиант Страхил Гановски, а момичето не е носителка на тази титла.

Иначе на официална церемония в столичен хотел 11 претендентки се надяваха да вземат короната за най-красива столичанка.

Събитието посетиха хайлайф особи, като между тях присъствие отбеляза продуцентът Джуди Халваджиян, който дойде с красива и млада блондинка, която представи на колегите си. Двамата дойдоха и си тръгнаха заедно. Стилната двойка бе в дрескода на вечерта - черно и бяло.

Събитието започна под звука на тропична музика, докато всички важни гости се настанят по местата си. Сред тях бяха участничката в "Сървайвър" Силвия Димитрова, поп певицата Цвети Радойчева и други.

Вечерта започна с бурни аплодисменти за организаторката топмодел Цвети Разложка, която е носителка на редица титли от конкурси за красота, сред които Мис България Галакси, Мис Глоуб и награда на медиите от международен конкурс в Китай. 11-те участнички, най-младата от които на 15 и най-възрастната на 24, разходиха различни маркови дрешки.

Реклама

Ослепителните участнички взеха дъха на публиката още с първата "разходка", като всички имаха удоволствието да разгледат моделите отблизо и да се възхитят и на момичетата по бански.

Певицата Анн-Джи стана от стола на журито и се качи на сцената да изпълни една от най-новите си песни точно преди третия тур. Докато моделките се преобличаха, публиката втренчи поглед в Анджи и за момент всички забравиха, че блондинката не е от моделките.

От 2015 г. агенция "БОК Стар Моделс" се ръководи от единствената българка, заемала участие на двата най-големи конкурентни формата за красота в света "Мис Свят" и "Мис Вселена" - Венета Кръстева. Именно тя заедно с жури оценяваше участничките.

В края на официалното ревю водещата Елизабет Методиева изненада участничките с въпроси към тях. Какъв е идеалният мъж, попита тя една от тях, а отговорът беше: "Такъв няма", на което публиката се разсмя от сърце.

Една от участничката пък се закле пред водещата, че догодина ще запише медицина.

Освен 3-те финалистки конкурсът подготви специални награди за всяка една от участничките.

Подгласничките на Мис София - Бояна Аврамова, бяха Даяна Салех и Татяна Мечинова.

Събитието приключи с гигантска торта, която леко позакъсня.

"Има остатъци от ретроградния Меркурий", отбеляза водещата с усмивка, а момичетата с нетърпение опитаха от вкусното лакомство.

Реклама
Реклама
Реклама