Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/15549573 www.bgdnes.bg

Васко Кеца с покъртителна изповед: Малко хора ме обичат истински

С годините помъдрях, вече знам на кого мога да се доверя и кой идва само за купона

Че малка част от многобройните му приятели го обичат истински, е установил легендарният ни певец Васил Найденов. Васко Кеца, който наскоро празнува рожден ден, се е поразмислил и е установил, че тези, на които може истински да се доверява, са малцина.

Реклама

"Човек помъдрява с годините! Да ви кажа, доста ми отпаднаха шумните приятелства. Оказва се, че много малко са тези, които те обичат, уважават и ценят истински. А останалите, те винаги ще са на линия за купона", споделя голямата ни звезда. Каква е конкретната причина за това прозрение обаче, Кеца не казва.

Междувременно стана ясно, че изпълнителят прекратява за известно време ремонта в дома си.

"Спрях го! Предпочитам да живея с кашоните вкъщи вместо с ядосани майстори. Бая работници минаха през дома ми", казва с усмивка най-добрият български певец. Изпълнителят е известен с ремонта, който прави от години в дома си. Ремонтът придоби легендарен статут, защото Васко като истински перфекционист никога не е доволен и постоянно иска да подобрява нещата. Сега на сагата поне за известно време се слага край.

Кеца взел решението да спре с поправките малко след рождения си ден. На него певецът получи купища подаръци, сред които се открояваха последни модели мобилни телефони.

"Още си стоят в кутиите. Имах доста ангажименти и нямах време да си прехвърлям контактите от стария телефон. Като се поосвободя, ще го направя, тъй като много се радвам на нова техника", казва Кеца и допълва, че най-често се чува с Богдана Карадочева и Стефан Димитров.

Васко обожава талантливите млади хора и именно заради това не иска да участва като жури или в музикални формати да ги оценява.

"Много пъти са ме питали дали няма да си дам оценката за таланта на хората, но отговорът ми винаги ще е "не". В случаите когато съм бил жури, е имало моменти, в които са се опитвали да ми дават съвети да "се обърне внимание" в тази или онази посока. Представям си, че най-вероятно и мен преди години така са ме оценявали. Това не е честно и не искам да участвам в такива неща", казва Найденов.

Реклама

В момента той е звездата у нас с най-много участия, тъй като не спира да почива дори ден.

"Много ме радва да раздавам усмивки на хората. Работата не ме изморява, а напротив - зарежда ме. Помня навремето най-дългия си престой, без да пея - беше през 90-те, когато имаше борчески катаклизъм и пренастройването беше проблемно. Вторият тежък за музикантите период беше пандемията, но въпреки това намерих начин да работя", казва Васко.

Колкото до дома му и есенното почистване, което всяка година прави сам, звездата е категоричен, че вече няма да вика и хора да му мият дограмите.

"Преди години бях наел хора да почистят основно жилището и да измият прозорците. След тях едната от стените беше невъзможно мръсна. Оттогава предпочитам да са ми изцапани прозорците или аз да си ги мия, вместо да имам двойно повече работа след чистачи. А и вкъщи съм си като на хотел - прибирам се, преспивам, поливам цветята, храня животните и отново тръгвам на път. От години живея така и сам съм си го избрал, не се оплаквам", казва най-великият ни изпълнител.

Четете още

Васко Кеца по-скъп от Лили Иванова

Васко Кеца по-скъп от Лили Иванова

Легендата Васко Кеца: Усмихвам се, но съм жесток човек

Легендата Васко Кеца: Усмихвам се, но съм жесток човек

Реклама
Реклама
Реклама