Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/15561583 www.bgdnes.bg

Астроложката Деси: Мира Добрева с грешни диагнози, ще се оправи до две години

Виждам грешни диагнози, каза звездобройката

Родна астроложка, нарекла се Деси в социалните мрежи, публикува звездната карта на Мира Добрева. Звездобройката разкрива на феновете на красавицата от Златоград какъв точно здравословен проблем е наложил хоспитализацията й в "Пирогов", хирургичната намеса и поставянето й в медикаментозна кома. За щастие дългогодишната тв водеща вече диша самостоятелно и състоянието й според лекарите се подобрява.

"Мира Добрева е родена на 12 август 1972 г. Луната й се намира в последните градуси на знака Дева в съвпад с Плутон. Девата е знак, който управлява храносмилателната система и тънките черва. Всъщност Мира е приета в "Пирогов" за операция на корема", твърди в хороскопа на Добрева астроложката.

Реклама

Дамата, която е разчела звездните карти и на други известни българи, разкрива и още детайли за здравословните проблеми на любимката на БГ столетниците.

"В картата й виждаме, че транзитен Плутон прави тригон с Плутон. Това показва, че се извършва процес на трансформация на храносмилателните органи и всичко ненужно ще бъде отстранено", предрича Деси. Тя добавя, че "транзитен Нептун прави опозиция в точката на Луната", и това според нея показвало "проблеми с упойка, висока чувствителност, както и грешни диагнози".

Засега близките на Мира пазят точната диагноза в тайна. Дъщеря й Лора, която първа алармирала широката публика за здравословния проблем на майка си, написа само, че тя "се намира в трудна житейска ситуация". Не добави нищо към тази информация и съпругът на бившата телевизионерка - режисьорът Жоро Торнев.

"Не ми се иска да изпадам в подробности за нейното състояние, защото не съм оторизиран да говоря от нейно име. Мира ще си разкаже сама какво е преживяла. И не, не е от преживяна козметична операция като липосукция например. Отдавна не чета по форумите предположенията на хора, които нито познават Мира, нито мен или семейството ни. Всеки да си гледа работата", заяви за "България Днес" Торнев.

На фона на тази неяснота около здравословния проблем на Добрева, отвел я спешно на операционната маса, коментарът на "звездобройката" хвърля определена светлина. Тя обаче не спестява и какво сочат звездите за оздравяването на чаровната блондинка.

"Процесът на оздравяване няма да е толкова кратък. Може да отнеме до две години", огласи написаното в "звездната карта" на Мира астроложката на виповете.

Четете още

УЖАС! Мира Добрева е в КОМА в "Пирогов"!

УЖАС! Мира Добрева е в КОМА в "Пирогов"!

Мира Добрева си говори със Земята

Мира Добрева си говори със Земята

Реклама
Реклама
Реклама