Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/15561750 www.bgdnes.bg

Връзкари ли са всички в "Игри на волята"?

Феновете бесни

Според запознати повечето участници в този сезон са уредени от техни приятели, които също са били в шоуто

Да влезеш в "Игри на волята" май не е достатъчно само да си издръжлив, силен физически, да грабнеш аудиторията, а трябва и още нещо - силен гръб.

Реклама

Връзкари ли са повечето от участниците в "Игри на волята"?

Този въпрос занимава феновете на формата, след като Иван Рълев хвърли бомбата, че се познава в реални живот с бившия си съпленник Цветомир. Двамата се готвят дълги години заедно за шоуто, призна още младият зъботехник. Със сигурност в тренировките се включва и братът на Иван, който е в племето на "Изгонените".

По-наблюдателните в социалните мрежи веднага разкриха, че въпросният Цецо, който вече е част от "Амазонките", е засичан редовно с бивш участник в "Игрите" - Борис Налбантов, или Боби. Двамата качвали редовно сторита, което надява на мисълта, че са верни другари.

"Може би им е ударил едно рамо пред продукцията и така са влезли", коментират запалените почитатели на шоуто.

Думите им се засилват и от факта, че куп участници от предни сезони празнуват рождения ден на Рълев, който бе в понеделник. На партито, на което всички изгледаха първия епизод на седмицата, са сребърният медалист от миналия сезон Филип, както и други от участниците от 2022 година - Аспарух, Ники Чакалов.

"Няма откъде да се познават, че чак да се канят на лични празници, освен ако не са приятели", коментират в най-голямата група в социалната мрежа феновете на любимото шоу.

За друг от участниците - Мартин, пък се знае, че е набутан в продукцията от бившата си половинка Емануела. Фолкдивата още през миналата година се похвали, че е уредила ексгаджето си за шоуто, тъй като Елвиса бил страшен фен на формата.

В същото време най-одумваният участник - Пеньо Гатевски, или просто Гатьо, е обект на редица подигравки в мрежа. Бившият военен и настоящ личен охранител се издъни яко и се наложи малката и крехка Виктория да го издърпва от водата. Интернет направо прекипя след поредната излагация от имащия се за най-добър във всичко Гатьо.

Четете още

Нов срам за мачото Гатьо в "Игри на волята". Жена го дърпа от водата, личната охрана закопа "Амазонките"

Нов срам за мачото Гатьо в "Игри на волята". Жена го дърпа от водата, личната охрана закопа "Амазонките"

Неочакван обрат в "Игри на волята" - култовият Гатьо вече е "амазонка"

Неочакван обрат в "Игри на волята" - култовият Гатьо вече е "амазонка"

Реклама
Реклама
Реклама