Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/15574989 www.bgdnes.bg

Актьорът Мартин Димитров преживя шока след катастрофата (СНИМКИ)

Година след като актьорът блъсна велосипедист на пътя

Асен Блатечки е разведен психолог в пандиза в новия сериал "Клетката"

Актьорът Мартин Димитров преживя шока след катастрофата, която предизвика преди година.

Екранният Радо Андреев от хитовия сериал "Братя" помете с мотора си велосипедист в центъра на София. А колоездачът оцеля по чудо след инцидента.

Оттогава до вчера Димитров избягваше да се появява пред камерите, тъй като бе изпаднал в шок, след като за малко не уби човек. Той се покри. Дори пожела да напусне направилия го известен сериал "Братя" и бе "убит" от продукцията.

Реклама

Но ето че актьорът вече е загърбил ужаса, който му се случи.

Актьорът се вясна на премиерата на новия сериал по "Нова" "Клетката" заедно със съпругата си Маргарита. Двамата прекрачиха прага на киното, хванати за ръка. Мартин се поздрави с колегите си. А след няколко минути отново хвана любимата си под ръка и си тръгнаха, без да изгледат лентата.

Сериалът е по идея на Краси Ванков и стартира на 29 септември.

Димитров влиза в една от главните роли. Екранната му половинка - актрисата Гергана Данданова, влиза в затвора, след като е натопена. Тя е осъдена на 18 години затвор, стана ясно от премиерната прожекция на първите два епизода.

С главна роля в първия български сериал, който показва действителността в затвора, е и Асен Блатечки. Лошото момче на българското кино се въплътява като психолог. Персонажът на бившия на Диляна Попова също има тежка съдба. Той е разведен, а бившата му жена не му позволява да вижда детето си.

Самият Блатечки пропусна премиерата на "Клетката". Актьорът е в Бургас, където снима филм.

Изненадващо на премиерата се появи и ергенката Айлин. Секси тигрицата бе в компанията на добър приятел.

Реклама
Реклама