Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/15575776 www.bgdnes.bg

Гала бясна, троши си колата на селски път

Тв водещата иска спешен ремонт на разбит път

Тв водещата Гала е изправена пред ново изпитание, което все повече й къса нервите и вгорчава щастието от новата къща в местността Щъркелово гнездо над язовир "Искър". Причината е в пътя, по който водещата трябва стигне от главното шосе до имота си. Трасето е цялото в огромни дупки и когато водещата с мъжа си искат да си починат, трябва да минат през тях, което потрошава колата им.

Пътят нагоре в планината до къщата на Гала е едва няколкостотин метра, но включва стръмен участък, при това с остър завой. От асфалта между София и Самоков нагоре в планината обитателите на вили и къщи са оставени от край време да се оправят сами. Дупките в черния път са на места огромни като кратери и изобщо трасето прилича на бомбардирано с дронове. Още по-страшно става, когато завали дъжд и ямите се превърнат в нещо средно между локви и микроязовири, а течащите вади допълнително изравят земята. Малцина са живеещите целогодишно на това място и те са принудени да си купуват високопроходими автомобили, за да могат да се доберат до имотите си. Почти всяко лято те, както и стотиците виладжии, плащат на камиони да докарват баластра, с която да засипват поне най-големите дупки, но това е временно решение. Още по-лошо става през зимата, защото няма кой да почиства снега и мястото става непроходимо.

Гала е решена да се наслаждава на мечтания си дом дори и когато земята бъде покрита с бяла пелена и затова е подела инициатива за събиране на подписка сред собствениците на имоти за незабавно асфалтиране на пътя, който води до къщите им. Самата водеща вече е подала няколко сигнала до общината в Самоков, но на този етап действия за решаването на проблема не са предприети.

Реклама
Реклама

Четете още

Гала с празник - води "На кафе" вече 19 години

Гала с празник - води "На кафе" вече 19 години

Гала избяга на Малдивите, свекървата празнува без нея

Гала избяга на Малдивите, свекървата празнува без нея

Реклама
Реклама
Реклама