Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/15576015 www.bgdnes.bg

Мара Отварачката плаши със смърт при изневяра

Това очаква жената, с която любимият мъж ми кръшне, заканва се певицата

"Ако любимият мъж ми изневери с някоя жена и аз разбера, присъдата е смърт! Еднозначно!", обеща на съперниците си Мария. Фолкфурията не вярва, че това може да се случи на толкова популярна и желана жена като нея, но от тона и изражението на певицата става безпощадно ясно, че Мария хич дори не се шегува. Заканата на Отварачката прозвуча във видео, в което тя разговаря с Венета Райкова.

Според нейни колежки певицата реагира така болезнено по темата, защото имала "стари рани". Първият й съпруг - бизнесменът Димитър Андонов, след раздялата им си намери светкавично заместничка на бившата си половинка в лицето на красивата блондинка Никол, която му роди наследник.

Реклама

След разпада на първия си брак Мария побърза да се хвърли на шията на милионерския син Християн Гущеров, виден столичен плейбой. Отварачката успя да отведе новия си любим в гражданското, подлъгана от лукса и блясъка, който той й осигури, докато бяха гаджета. След като станаха обаче официално мъж и жена, Гущеров заменил ултраскъпите подаръци с далеч по-скромни. А Мария, както призна без капка свян в едно интервю, била материално момиче и нямало шанс любовта й да пламне, без избраникът й да разполага с тлъсти банкови сметки. На всичкото отгоре Християн много бързо започнал да окичва главата на половинката си с рога. "Не аз, той ми изневери!", разкри на финала на отношенията им изпълнителката.

Но като се има предвид непримиримостта на Мария към изневярата, вероятно не се е разминало без семейни скандали. Хванала ли е обаче в крачка богаташкия наследник, за да накаже подобаващо съперницата си, историята мълчи, а и самата певица изобщо не обелва дума по темата.

В гилдията коментират, че Отварачката не е трябвало да се изхвърля така по адрес на дамите, с които любимите й мъже са кръшвали. "Всичко й се върна тъпкано", клатят глави те, имайки предвид пердаха, който отнесе Мария от новия си възлюбен Миро Дзвера. Певицата намери сили да прости на избраника си, но каква цена е платил той за това, се вижда от общите им снимки. Миро подари нова лимузина на дамата на сърцето си, непрекъснато я глези с воаяжи до всички забележителни кътчета на планетата и я обсипва с внимание. Но все пак да внимава! Въпреки че прякорът му е Дзвера, ако фолкдивата надуши, че Миро я дели с друга, звярът може да се пробуди и у нея.

Пожелаваме й това никога да не се случва!

Реклама

Четете още

Милионерът Миро и Мара Отварачката отпрашиха на романтична почивка

Милионерът Миро и Мара Отварачката отпрашиха на романтична почивка

Мара Отварачката призна кой е най-вредният й навик

Мара Отварачката призна кой е най-вредният й навик

Реклама
Реклама
Реклама