Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/15576071 www.bgdnes.bg

МАГИЯ! Обладана от демон моли Венета Райкова за помощ

Злите сили щели да докарат до самоубийство неизвестната жена, което търси спасение чрез водещата

"Здравейте! Пиша ви във връзка с ваш гост, който беше в предаването "Горещо"! Трябва ми спешно контактът на екзорзиста, който ви гостува." Това написа анонимен фен на блондито Венета Райкова. На 17 септември малко след полунощ измъчената жена се обръща към журналистката за връзка с екзорсист. Венета обаче предпочете да не коментира дали е свързала почитателката с гонителя на духове и какъв е развоят на случката.

Реклама

Райкова, която се превърна в експерт по астрология и духовност, често помага на последователите си в мрежите с лайфстайл съвети, прогнози и хороскопи. Този път обаче според автора на съобщението нещата са на живот и смърт.

"Имам нужда от помощ. С демонично обсебване съм! Трябва ми помощ, за да избегна самоубийство! Тези сили точно това целят и ако не взема мерки, дотам ще стигна!", моли се отчаяният човек. Обсебената разказва, че се страхува от светената вода и кръстовете и че не може да влезе в църква. "Това не е нормално! Аз съм православна! Моля Ви, помогнете ми, ако имате възможност!".

Само преди седмица Райкова окуражи феновете силно да вярват в това, което искат. "Предстои вълшебно пълнолуние в Дева, което ще изчисти от живота ни всичко ненужно и в личен, и в професионален план", предупреди ни горещата. За да освободи място за новото, което идва за всички ни, 49-годишната поповчанка направи дигитално упражнение, в което да визуализираме как над спокойните води на езеро има стъклено кълбо, в което сме защитени от всичко лошо. "Тръпки ме побиха! Много приятно! Благодаря от сърце!", побърза да коментира поредният фен, на когото Венета е помогнала.

Преди месеци Райкова сподели пред "България Днес", че би се върнала на малкия екран, но за сега блондито има по-важна работа.

В момента единственият у нас официално известен екзорсист е отец Гелемнов. Контактите му могат да бъдат намерени в мрежата.

Четете още

Венета Райкова: Оздравях с плащане на десятък

Венета Райкова: Оздравях с плащане на десятък

Венета Райкова била дрипав мъж в предишен живот

Венета Райкова била дрипав мъж в предишен живот

Реклама
Реклама
Реклама