Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/15586600 www.bgdnes.bg

НАЗДРАВЕ! Младен Кръстаич започна гроздобера

Футболният селекционер на България разпуска на риболов с ракийка

Гроздоберът за националния селекционер по футбол на България Младен Кръстаич започна! Самият той се е заел със задачата да огледа реколтата из своите владения. Известно е, че сърбинът е производител на луксозна марка ракия в родината си. Освен лозови масиви Кръстаич отглежда още овощни градини със сини сливи, дюли и кайсии край сръбското село Джала до границата с Унгария.

Бившият футболист изкарва добри пари като земеделец и отделя доста голяма част от времето си в отглеждане на плодове и варене на джибри. Кръстаич успява да съчетава това с ангажиментите си като футболен треньор, макар че напоследък е подложен на големи критики у нас. Националите все още нямат нито една победа от началото на годината и на практика загубиха шансове за класиране на Евро 2024. Дори вече се спекулира, че сърбинът ще бъде освободен предсрочно, въпреки че договорът му е до следващото лято.

Реклама

Проверка показва, че една бутилка от еликсира на Кръстаич започва от 60 лева нагоре. Неговата ракия се счита за една от най-пивките в родината му и има куп спечелени награди. Огнената течност се прави в къща с над един век история. Един от специалитетите на треньора на България е кайсиевата, която е сред най-търсените от пиячите. Ракията се произвежда в Банатско Велико село, което се намира край Войводина. От лозята му пък на най-голяма почит е гроздето от сорт мускат.

Кръстаич, който на 4 март ще празнува 50-годишен юбилей, има и свое хоби, с което разпуска най-добре. "България Днес" научи, че сърбинът обича да ходи на риболов с приятели. Кадри в социалните мрежи издават какъв табиетлия е Младен. Освен въдиците, заметнати за шаран, неизменно до тях е подредена голяма софра. Консумира се от ракията собствено производство, гарнирана със салати и мезета. Кръстаич е известен сред приятелите си като много голям купонджия. Треньорът често се изявява като музикален изпълнител на частните партита. Неотдавна треньорът хвана микрофона и пя заедно с турбофолк легендата Миле Китич.

Четете още

40 играчи изреди Кръстаич в националния

40 играчи изреди Кръстаич в националния

Кръстаич друса сливата

Кръстаич друса сливата

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама