Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/15611571 www.bgdnes.bg

Обрат! Веселка от "Фермата" отлага сватбата

Трябваше да е булка на 15 август 

Нямам време да се оженя, изненадващо обяви двукратната шампионка 

"Отложих сватбата си. Не прецених правилно нещата и се оказа, че няма време за организацията на такова тържество." Това сподели пред "България Днес" двукратната победителка във "Фермата" Веселка Маринова.
Веселка стана първата жена, победила във формата, и същевременно бе най-младата участничка. Маринова вероятно е и човекът, който преживя най-много промени след финала на предаването. Тя намира сили да се раздели с партньора си и да се премести в Троян. Загърбва тежкия физически труд, на който е била приучена от дете, и започва нова страница в живота си.


Още през юни Веселка разкри за първи път пред вестника, че на 15 август, на Голяма Богородица, ще става булка. Риалити звездата трябваше да сключи брак с любимия си - Велин. Големия християнски празник избраха, защото и двамата са вярващи хора. Маринова сподели, че първоначално мислели за малка селска сватба, само с най-близките хора. Впоследствие се оказа, че имат много роднини и приятели и се очертава голямо тържество, като задължително в плановете им влиза и църковен брак.
"Въпреки слуховете нито аз, нито Велин някога сме сключвали брак или сме имали разводи. Да се омъжа, е моя детска мечта и искам всичко да бъде като в приказка. За нас двамата това е много сериозна стъпка. Не го приемаме само като красиво тържество и старателен подпис и искаме всичко да бъде идеално, затова аз предложих да отложим сватбата за другата година и годеникът ми се съгласи, сподели бъдещата булка.
По нейни думи липсата на време попречила на двамата влюбени да си кажат заветното "да" това лято.
"Бяхме доста заети, в професионален план се случиха доста неща и напрежението надделя. До последно се борихме да успеем с организацията, но не искахме да претупваме нещата. Готвехме се за училище, не можехме да неглижираме работата и правим ремонти вкъщи. В момента животът ми се развива като нормална работеща майка и домакиня. Имаме точно определен график, който следваме", каза Веселка. Тя и Велин продължават да живеят заедно и не сваля годежния пръстен от ръката си.
"Противно на очакванията, не сме имали никакви сериозни конфликти и планове да се разделяме. Всичко в нашите отношения е наред и у дома цари мир и хармония." Това сподели фермерката, която дори е купила сватбената си рокля. Заложила е на семпла, не много пищна булчинска рокля, която дълго време е избирала.

Текстове под снимки:

04-05-veselka1 - Веселка вече има сватбена рокля

04-05-vselka-2 - Не е имало конфликти между влюбените

Четете още

"Фермата" стана любовен сериал, вижте кой с кого се целува и пляска

"Фермата" стана любовен сериал, вижте кой с кого се целува и пляска

Андрей от "Фермата" не сяда на масата без салата

Андрей от "Фермата" не сяда на масата без салата

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама