Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/15612002 www.bgdnes.bg

Синът на Джизъса носи халките на сватбата на Златка

Тържеството мина без Благой Георгиев 

Русата сексбомба се зарече да обича винаги новия си мъж Карен 

Синът на Благой Георгиев занесе халките на сватбата на русата Златка!

Мечтата за хиляди мъже каза "да" на любимия си Карен на церемония в столичен хотел.

Точно преди влюбената двойка да се вземе официално, се появи първородният син на Златка - Благой-младши. Благойчо, както самата Райкова го нарича, изтърча няколко метра, носейки кутийка в ръце. Щом стигна пред Карен, му я подаде, а младоженецът извади от там брачните халки.

Благой-младши е плод на любовта на блондинката изкусителка и Джизъса. Разбира се, на сватбата не присъства татко му. Златка и Георгиев са във вражда, след като бившият футболист заряза сексбомбата, за да се хване с два пъти по-младата от него Полина Спасова. Райкова има и син от законния си вече мъж. Рожбата им е отново е момче, а плеймейтката отново го кръсти на таткото.

Реклама

За сватбеното тържество Златка се бе барнала с изящна бяла рокля, която едвам удържаше огромните й силиконови гърди. Бомбите на Райкова на няколко пъти аха да изскочат от пазвата, но все пак до този тържествен момент не се стигна.

Самата Златка неочаквано грабна микрофона и запя. Плеймейтката бе аплодирана шумно дори и от доказаните имена като Азис и Галена, които се грижеха за доброто настроение на гостите. Костинбродския славей е много близък с Райкова и едва ли й е взел пари, за да извие глас няколко часа. Гости на Златка бяха и други попфолк звезди като диджей Дамян, който бе и водещ, половинката му Ваня и др.

Преди купона двойката сключи и църковен брак. Той бе в храм "Въздвижение на Светия Кръст Господен" в столичният квартал "Лозенец". На първия ред в църквата местата бяха заели Светлана Гущерова и мъжът й Християн.

Има брак и с мъжа на Преслава

Въпреки че се твърди, че това е първи брак за Златка, това не е точно така. Преди повече от 10 г. сегашният мъж на Преслава - Павел, се врича пред Бога на Райкова. Снимки от церемонията им все още циркулират из интернет.

Двойката е заедно няколко месеца, а бизнесменът хлътва лудо до Златка. Двамата стигат до брак, но малко по-късно се разделят.

Преди години новият мъж на Златка - Карен, бе обвинен в уговаряне на тенис мачове.

Арменецът получава доживотна забрана за спорт и глоба в размер на 250 000 долара.

Четете още

(СНИМКИ) Златка каза "да" на Карен на пищна сватба

(СНИМКИ) Златка каза "да" на Карен на пищна сватба

Русата Златка готви сватба след ретроградния Меркурий

Русата Златка готви сватба след ретроградния Меркурий

Реклама
Реклама
Реклама