Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/15636851 www.bgdnes.bg

Мария Бакалова пак може да снима в Холивуд!

*След като стачките приключиха

*Актрисата пак взема гаджето Валери в Америка

Мария Бакалова съвсем скоро ще се завърне в Холивуд и ще може да се снима във филми и сериали! Единствената българка, номинирана за "Оскар", бе останала без работа вследствие на стачките в Меката на киното. Един от профсъюзите, в които членуват много кинаджии, спря да бачка, тъй като искат повече пари, и по тази причина нашето момиче остана без работа.

Преди дни сценаристите обаче прекратиха стачните действия. Очаква се скоро примерът им да бъде последван от актьорите, в това число и Бакалова.

Реклама

Мария би трябвало да замине през следващия месец към Холивуд, където да се завърне към работните си ангажименти. Бакалова има уредени няколко роли в големи продукции. С блондинката на самолета отново ще се качи и любимият й Валери. Синът на Мария Гроздева вече бе зад океана няколко месеца. Двойката живя в наетата от Бакалова къща в Холивуд от пролетта до лятото.

"Стискам зъби, в момента ми е много трудно, защото ми се работи, а не може. Нямаме право да работим. Борим се за по-добри права, договори, правилно възнаграждение на хората, вместо да се обезщетява трудът им. Всеки иска да снима, защото имаме много идеи и планове, но няма как. Всичко е в застой, протестираме. Но това е правилният начин да постъпим, защото т.нар. големи конгломерати в някаква степен убиват изкуството и ощетяват творците. Това е солидарността, за която се борим", сподели преди време Бакалова пред "България Днес" по повод стачните действия на голяма част от Холивуд.

В момента Мария е в Милано, където следи отблизо Седмицата на модата. След това тя ще се прибера у нас, където да се види с любимите си роднини и приятели, преди отново да стегне куфарите към САЩ.

Четете още

ЗАБРАНА! Не дават на Мария Бакалова да снима в Холивуд

ЗАБРАНА! Не дават на Мария Бакалова да снима в Холивуд

Мария Бакалова официално призна: С Валери вече сме семейство!

Мария Бакалова официално призна: С Валери вече сме семейство!

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама