Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/15649777 www.bgdnes.bg

Импресарио ОТРЯЗА Кичка Бодурова: Не искам да имам нищо общо с нея!

  • Всичко, което прави Бодурова, е проява на творческо безсилие
  • Прекъсвам всяко сътрудничество с нея, каза той

"Нямам време, желание и потребност да отговарям на думите на Кичка Бодурова за моето "предателство". Всичко, което тя прави, е израз на творческо безсилие!" Това обяви пред "България Днес" организаторът на десетки концерти с най-големите звезди на родната естрада Евгени Боянов. Така той коментира думите на естрадната ветеранка, че "е била предадена" от него, защото е заел страната на организаторите на проваления безплатен концерт на певицата в Пловдив.

Реклама

"Истината е ясна. Публиката я видя и осъзна", допълни Боянов по повод на скандала. "Просто съм озадачен. Познавам Кичка от 16 години. Нямам лошо отношение към нея като човек, но намирам поведението й за непрофесионално. Тук говоря за певицата Кичка Бодурова", подчертава Боянов.

"Винаги съм на страната на истината. В Пловдив защитих организаторите, защото те бяха прави", категоричен е бившият приближен на Бодурова. Пред изданието той се разграничи напълно от бъдещите изяви на известната изпълнителка и настоя "това да се знае".

"Не желая да ме асоциират с Кичка и прекратявам творческите си взаимоотношения с нея", отсече Евгени Боянов. Импресариото каза още, че "не е ничие протеже и просто си гледа отговорно работата, с любов към българската естрадна песен".

Боянов освети пред "България Днес" и какви точно са били контактите му с гласовитата бургазлийка, избрала от години да живее в САЩ.

"Ангажирал съм я в концертни участия срещу заплащане. Плащал съм й. Държа да подчертая, че не ми е плащала тя, а аз на нея. За конкретно участие тя получава конкретен хонорар от моето дружество и моята фирма. Пожелавам й успехи чрез вашата медия, тъй като не желая повече да имам лични контакти с нея. Щом тя смята, че съм я предал, не би било мъжко да клякам и да пълзя пред нея", убеден е поп мениджърът.

Реклама

Боянов отрече и казаното от Бодурова, че "му е отваряла врати". "По-разпознаваемо лице станах покрай концерта "Обич и песен", а и покрай Стоянка Мутафова. Кичка обаче не ме е завела при нея и не е лобирала за мен, а просто дъщерята на Мутафова ми взе телефона и ми предложи да работим заедно. Кичка малко неточно се изразява", контрира певицата нейният ексимпресарио.

Той разказа и как в действителност се е състояло запознанството му със Стоянка Мутафова и съвместната му работа с "жената смях".

"Запознахме се на едно погребение, на което придружавах Кичка. Кичка си говореше със Стоянка, аз си говорех с Муки, тя ми взе телефона, обади ми се след десет дни и каза: "Може ли да работиш и за нас? Имаме нужда от такъв човек. Но съм благодарен на Кичка, защото ако не я бях придружил, никога нямаше да работя със Стоянка Мутафова", категоричен е Евгени Боянов.

Организаторът на естрадни концерти се запознава "непланирано" с именитата изпълнителка преди близо две десетилетия пред БНР.

"Тогава бях още ученик. Аз бях почитател на Кичка Бодурова и продължавам да я харесвам като певица. С един друг неин почитател, мой братовчед, я изчакахме пред радиото, взехме й автограф. По онова време се занимавах с програмиране. Подарих й уеб сайт, изцяло подновен, тя се впечатли от милия жест на внимание и така започна нашата комуникация", сподели Евгени Боянов. След като станал редактор в големи музикални медии, той започнал да помага за "присъствието на Бодурова в ефир" и да организира нейни участия. "Това е нормално сътрудничество, има го навсякъде по света", обобщи поп мениджърът.

Четете още

Унижили Кичка Бодурова в Пловдив, вдигнала кръвна захар

Унижили Кичка Бодурова в Пловдив, вдигнала кръвна захар

Кичка Бодурова показа брат си Мишо, осинови дъщеря му (СНИМКИ)

Кичка Бодурова показа брат си Мишо, осинови дъщеря му (СНИМКИ)

Реклама
Реклама
Реклама