Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/15661687 www.bgdnes.bg

Неймар пак кръшка

Бившата звезда на "Барселона" и ПСЖ Неймар няма спирка. Само дни преди половинката му Бруна Бианкарди да го дари с дъщеричка, бразилецът отново й кръшна.

Този път нападателят на "Ал-Хилал" изневери с бившата сервитьорка Карола Гил. Мадамата в момента се изявява като блогър.

Реклама

Тя е една от мацките, с които Неймар бе спипан в нощен клуб в Барселона наскоро. Папаракът Жорди Мартин обяви в предаване, че бразилецът е изкарал няколко страстни нощи с Карола в каталунската столица. Именно той разкри и самоличността на последната афера на нападателя.

"Те се виждат от много месеци. Карола е пътувала няколко пъти до Париж, за да бъде с него, беше на рождения му ден", потвърждава фотографът.

Интересен факт е, че Карола е бивша колежка на половинката на Жерар Пике - Клара Чиа. Двете са работили заедно като сервитьорки в заведение в Барселона. Освен това Гил е близка дружка с бившата половинка на халфа на "Атлетико" (Мадрид) Родриго де Пол - Тини Стосел.

Самата Бруна този път не запази мълчание за поредната изневяра на мъжа до себе си.

"Наясно съм какво се случи и отново съм разочарована - призна Бианкарди. - Намирам се в последния етап от бременността ми и тревогите ми са насочени към дъщеря ми. Това е всичко, за което ще мисля в момента."

Неймар започна връзката си с Бруна през 2021 г. Футболистът не за първи път е спипан в изневяра. Дори се извини публично на приятелката си при едно от предишните си кръшкания.

Четете още

Бременната Бруна обидена на Неймар

Бременната Бруна обидена на Неймар

Неймар за "Ал Хилал": Взех правилното решение

Неймар за "Ал Хилал": Взех правилното решение

Неймар забъркан с певица

Неймар забъркан с певица

Неймар натопен в гей афера

Неймар натопен в гей афера

Реклама
Реклама
Реклама