Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/15666065 www.bgdnes.bg

"Мис България" от "Фермата": С мъжа ми шест месеца ядохме леща!

Нанси Карабойчева падна и си усука коляното в битката за привилегии

Мис България Нанси Карабойчва, която е от лагера на Канатица в култовото предаване "Фермата", разказа за любовта на живота си - съпругът й Добромир Димитров.

"Двамата с мъжа ми сме си напълно достатъчни! Нямаме нужда от приятели, нямаме нужда от нищо и от никого! От 13 години сме заедно, през какво ли не преминахме заедно. Любовта ни е много силна. Имахме едни 2,3 години, които ни бяха много тежки. Когато отидохме в Румъния, 6 месеца не му плащаха и ядохме боб и леща всеки ден. Да не говорим, че живеехме в една малка стаичка много дълго време. През всичко сме преминали с него! Това просто си е моят човек!", разказва за перипетиите в живота си Нанси, които е преживяла заедно с Добромир, който е волейболист.

 

Реклама

"Ако той не беше до мен, когато станах "Мис България", можеше да съм по-голяма кифла днес.", смее се Нанси Карабойчева.

Нанси сподели, че именно тези трудности показват на двама души дали са един за друг или не. В случая на Нанси и Добромир, които имат две дечица, случаят е ясен, а именно - двамата са един за друг и се обичат безусловно.

Малко след като Нанси разказа за всичките приключения и трудности, които е преживяла със съпруга си, красвицата падна от високо и си усука коляното. 

"Мис България" се преби брутално по време на битката за привилегии, като се метна от една стълба, за да спести време, но уви. Нанси бе откарана от лекарския екип на "Фермата" към болница, където да й бъде направена снимка и да стане ясно дали контузията й е сериозна. Ще може ли краставицата да продължи участието си във "Фермата", предстои да разберем в следващия епизод.

Реклама

Четете още

Напрежение във "Фермата"! В Канатица наричат Елбетица "мишкари"

Напрежение във "Фермата"! В Канатица наричат Елбетица "мишкари"

Изненада! Жените от "Фермата" плетат кошници от царевична шума

Изненада! Жените от "Фермата" плетат кошници от царевична шума

Реклама
Реклама
Реклама