Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/15733179 www.bgdnes.bg

Криза! Кали се връща в чалгата

Хората, които дават пари да ме слушат, очакват да пеят попфолк, казва певицата

Кали се завръща в чалгата!

Изпълнителката на вечния хит "4-4-2" реши да смени стила преди повече от година. Една от иконите на попфолка спря с участията в чалготеките, за да се преориентира в друг стил - да изнася концерти с бенд. Дори създаде група КАЛИГРАФ.

Реклама

Това обаче не продължи дълго след намалелия интерес към изпълненията й. И Кали реши с гръм и трясък да се завърне в попфолка.

"Разбира се, че искам да изкарвам пари от музика, защото това правя цял живот! С това съм отгледала трите си деца, с това продължавам да се издържам, затова и пак ще правя попфолк. Защото хората, които дават пари да слушат Кали, очакват да чуят от нея попфолк", разкри изпълнителка.

Певицата не съжалява за опита да се оттегли от чалгата. Кали разбира по трудния начин, че у нас за нейно съжаление хората не искат музика с бендове, а само щракане на пръсти.

"Още мисля, че повечето песни в чалгата са еднакви", добавя иконата на попфолка.

В същото време Кали реши да се извини за думите си към колежката си Глория. Двете попфолк величия развалиха отношенията си преди няколко месеца. Тогава Кали обвини Глория, че за толкова години няма нито един хит.

"Тогава понесох доста негативи. Извинявам се на феновете на Глория и на нея, ако съм я засегнала с нещо", казва Кали.

Певицата не пропусна да говори и за темата с насилието. Почти всеки ден в медиите излизат скандални случаи, в които мъж е пребил жена си или приятелката си. Кали, която е майка на 3 момчета, е категорична, че цялата агресия идва от възпитанието.

"Моите момчета съм ги възпитала и те знаят, че жена не се удря. Дори и вербална агресия не трябва да използват срещу дамите. Да ходят в гората, да викат на дърветата", категорична е Кали.

Четете още

Кали разиграва хит на томбола

Кали разиграва хит на томбола

Кали си изля душата на плажа. Вижте как!

Кали си изля душата на плажа. Вижте как!

Реклама
Реклама
Реклама