Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/15736551 www.bgdnes.bg

Тежка контузия извади Мис България от "Фермата", Нанси реве, че си тръгва

Драматично и предсрочно завърши участието на Мис България Нанси Карабойчева във „Фермата“.

Че това ще се случи, "България Днес" писа още преди няколко дни.

Носителката на короната, която се контузи тежко в една от битките, беше изнесена от стопанството на ръце от съпруга си, волейболния национал Добромир Димитров.

Спортистът влезе в риалитито след като категорично стана ясно, че красивата му половинка страда от тежка травма и не може да продължи напред с останалите участници. Лекарите установиха, че Нанси от отбор „Канатица“ е получила скъсване на предна кръстна връзка, скъсване на вътрешна стабилизираща връзка и счупване на поддържащата кост на хрущяла на колянната става. Медиците шинираха крака й и предупредиха, че възстановяването й ще е дълго.

Реклама

„Много ми е трудно! Не исках да си тръгвам така, без време, имаше още какво да дам. Надявам се да съм била добър пример, че жената може да бъде силна, да пребори клишетата и да покаже, че се справя с всичко“, каза амбициозната участничка, метна се в прегръдките на мъжа си Добромир и се разплака, а той я вдигна на ръце и я изнесе от „Фермата“ под аплодисментите на двата отбора.

Веднага след напускането на Нанси „Канатица“ трябваше да изберат опонентите си в предстоящия отборен елиминационен дуел. Червените решиха това да са актьорът Петър, цигуларката Линда и режисьорът Станислав от „Елбетица“.

Четете още

"Мис България" Нанси Карабойчева аут от "Фермата"

"Мис България" Нанси Карабойчева аут от "Фермата"

Николина Чакърдъкова готви Жоро от "Фермата" за сватба, Валерия му готви балтия

Николина Чакърдъкова готви Жоро от "Фермата" за сватба, Валерия му готви балтия

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама