Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/15765299 www.bgdnes.bg

Имитаторът на Лили Иванова с ТАЙНА молитва преди концерт

Стефан Илчев си има специален ритуал, за да му върви по вода преди всеки концерт. Имитаторът на Лили Иванова търси усамотено място, за да се обърне към Бог.

"От моята професорка по пеене, проф. Благовеста Карнобатлова, знам една молитва. Всеки път преди да изляза на сцена си я казвам.  Отделям се в един ръкав, казвам си молитвата и продължавам смело напред", заяви певецът в предаването "Събуди се" по Нова ТВ.

Реклама

Поп изпълнителят се готви за един от най-големите си концерти в кариерата си. Довечера ще излезе пред публика в Зала 1 на НДК, като задължително преди това ще изрече свещенните думи към Бог.

"Зала 1 е един връх, през който всеки музикант трябва да мине за да продължи кариерата си", каза още Илчев и допълни, че първото му влизане в Двореца на културата е свързано с изгубване.

"Участвах в една изложба като дете.  Къде да видим ескалатори в Бургас?! Тогава нямаше. Когато влязах в НДК се возих нагоре-надолу и накрая се изгубих", спомня си поп певецът.

Стефан е много развълнуван от предстоящият концерт. По думите му той е човек, който не спира да мечтае и винаги преследва целите си.

"Не съм си представял, че един ден ще изнеса концерт в Зала 1. Все пак като малък исках да ставам зъболекар", допълва шеговито Илчев.

Четете още

Колелото на живота завъртя и Стефан Илчев

Колелото на живота завъртя и Стефан Илчев

Стефан Илчев се глези в Дубай

Стефан Илчев се глези в Дубай

Реклама
Реклама
Реклама