Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/15800616 www.bgdnes.bg

Анита Мейзер се подмлади, сложи още по-големи бомби

*Скандалната миска с нова операция на бюста, след като й гръмна силиконът

Анита Мейзер се подмлади! Скандалната миска, която претърпя животоспасяваща оперaция преди месеци, направо не прилича на себе си.

Анита бе спасена в последния момент от смъртта, след като силиконът й гръмна. Силиконката претърпя интервенция в Турция. Освен че е подменила имплантите си с по-голям размер, Мейзер е заложила и на още тунинг.

Реклама

Анита яко е опънала лицето си. По него няма и следа от бръчки. И прилича на не повече от 30-годишна, въпреки че всъщност гони 60-те. Мейзер е напълнила и устните си хиалурон. Заложила е и на няколко леки корекции по тялото си. И изглежда адски секси!

 

Анита още не е забрала за срещата със смъртта. Тя всеки ден си спомня за деня, в който за малко да напусне света на живите. И е благодарна на Господ, че я оставя на земята. Въпреки това Анита вече се чувства отлично. Изследванията й са окей и няма причина да се тревожи.

В същото време Мейзер продължава да си живее като истинска принцеса в САЩ. Силиконката демонстрира лъскав и охолен живот, въпреки че допреди няколко месеца сама споделеше, че няма и един цент. 

Наскоро миската посети парад на ретро автомобили. Анита дори си харесва няколко ретро возила, но все още не се е похвалила, че е закупила някое. По-късно пък отиде да види една от най-големите забележителности в Лас Вегас - апартамента на Елвис Пресли. Навсякъде с Мейзер е любимото й куче. Анита не иска и за минута да се раздели с него, защото кученцето е най-верният й приятел в живота.

Четете още

Анита Мейзер оживя след силикона и отиде на плаж във Флорида

Анита Мейзер оживя след силикона и отиде на плаж във Флорида

Скандалната Анита Мейзер: Ако умра, искам чешма на мое име!

Скандалната Анита Мейзер: Ако умра, искам чешма на мое име!

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама