Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/15825288 www.bgdnes.bg

Българското Барби Андреа Иванова: Искам и най-големите скули в света!

Лекари я предупреждават да не го прави, опасно е за здравето

БГ Барби ще трансформира тялото си за нов световен рекорд!

25-годишната Андреа Иванова е горда притежателка на най-големите устни в света, но иска още едно върхово постижение - да има най-големите скули от всички хора на планетата. Заявката си за световен рекорд Барбито прави пред британското издание "Мирър", което й посвещава голям материал.

"Искам освен най-големите устни в света да имам и едни от най-големите скули. Досега направих четири инжекции с хиалуронова киселина в тях, но ще се подложа на още две. По време на процеса трябва да избягвам силен натиск върху лицето си до три дни след процедура. Целта е да ги моделирам и значително да ги уголемя, но разбира се, аз все още искам и по-големи устни, ще продължа с повече инжекции в и двете, за да ги направя още по-големи", категорична е Андреа.

Реклама

Лекари предупреждават, че огромните количества, които българката си инжектира в лицето, може да са опасни за здравето й. Но въпреки това БГ Барби не се вслушва в съветите на медиците и ще преследва рекорда.

"Не мога да преброя колко пари съм похарчила общо. Навсякъде има много негативни коментари за мен и много хора също не одобряват новата ми уголемена брадичка", добавя Иванова. "Мирър" изчислява, че Барбито е броила близо 20 000 лева за уголемените си устни, а за скулите вече е дала над 3500 лева. Правила е корекции и по челюстта си.

Андреа признава, че екстремният й външен вид е повлиял на любовния й живот, но се надява един ден да намери правилния мъж за себе си.

Както "България Днес" писа, БГ Барби е изключително разочарована, че не е одобрена да участва в третия сезон на родното издание на "Ергенът".

"Наистина исках да участвам в шоуто, защото можех да спечеля повече популярност и евентуално да срещна любовта... Но не ме избраха и останах много разочарована. Този сезон беше доста шокиращ, тъй като новият ерген каза, че не харесва момичета с много естетически намеси", споделя терзанията си Иванова.

Четете още

БГ Барби Андреа Иванова е разочарована: Отрязаха ме от "Ергенът"

БГ Барби Андреа Иванова е разочарована: Отрязаха ме от "Ергенът"

Българката с най-големите устни в света си търси мъж

Българката с най-големите устни в света си търси мъж

Реклама
Реклама
Реклама