Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/15862196 www.bgdnes.bg

Петя Дикова разцъфна след скандалите

В последните две седмици топжурналистката на "Би Ти Ви" Петя Дикова е във вихъра си.

Дъщерята на Аня Пенчева и Сашо Диков разцъфна с три ексклузивни интервюта само за две седмици.

След скандалите, които се разразиха с промяната в програмната схема на телевизията, Пипи отново е на мястото, което най й допада - да взима интервюта на живо с популярни гости и да разговаря с тях по теми, които вълнуват зрителите.

Реклама

Този уикенд Пипи избухна с материали с гръцкия сексимвол Константинос Аргорос и с покрилата се в последно време Мика Стоичкова.

Срещата на Дикова с най-горещата звезда на южната ни съседка в момента изненада всички, тъй като Аргирос отказва всякакви интервюта. Най-продаваният гръцки изпълнител, който в събота взриви "Арена София", изненада фенове и зрители с личната си история и с това, че се обърна на чист български към своите фенове. Освен това сексимволът на гръцката музика разказа и за семейството си - история, която взриви социалните мрежи. Пред Дикова той сподели: "Ние сме тризнаци. Имаме много силна връзка. Ние сме първите тризнаци в Гърция, заченати инвитро. Много се гордея с това. Така го чувствам. Имам най-прекрасното семейство на света".

В неделя, Петя се развихри и с още едно неочаквано интервю - това с Мика Стоичкова. Дъщерята на Камата отдавна избягва медийни изяви и дори не е много активна в социалните мрежи. Как Петя е успяла да я уговори, остава загадка, но феновете на Стоичков и неговото семейство разбраха доста неща около семейството на футболната легенда и новата любов на неговата щерка.

Преди няколко дни Петя изненада и с интервю с милионера, който не старее - Браян Джонсън.

Явно работната промяна се отразява добре на журналистката, въпреки глупостите, които се изписват по неин адрес в сайтове. Откакто се завърна към работата на терен, тя има повече време както за семейството, така и за приятелите.

Четете още

Петя Дикова като истинска зебра

Петя Дикова като истинска зебра

Петя Дикова с най-голямата колекция от кламери

Петя Дикова с най-голямата колекция от кламери

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама