Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/15892208 www.bgdnes.bg

Никол Антонова от "Гласът на България", дъщеря на най-бързия бял мъж на планетата: Мога да стигна до финала!

Бях неуверена в музиката, приятелката ми Жаклин Таракчи ме записа за кастинга 

"Бях неуверена в музиката дълги години. Първата ми мисъл на сцена беше дали ще се справя и как ще бъда приета. Моята приятелка Жаклин Таракчи ме записа за кастинга и сега вярвам, че мога да достигна финала".

Реклама

Това сподели пред "България Днес" Никол Атанасова от "Гласът на България". Чаровното момиче от Разград, което на 11 ноември ще навърши 20 години, получи специална изненада от своята най-добра приятелка Жаклин, която е миналогодишният победител в "Гласът на България". Двете заедно изненадаха треньорите и публиката с магичния си дует миналата неделя, а песента разчувства и разплака Миро.

Никол е дъщеря на Николай Антонов - Таланта, лекоатлетът, известен с прозвището "най-бързият бял мъж на планетата". Легендарният ни спортист побеждава не кого да е, а самия Карл Люис. В последните години Таланта се бори с много премеждия в живота и с много хъс и воля успява да преодолее зависимости и безпаричие. В трудните мигове неговата дъщеря е плътно до него.

"Искам баща ми да бъде най-добрият дядо на моите деца един ден. Татко изживя шест живота в един. Гордея се с него. Точно неприятностите и трудните периоди в живота са го изградили като силен характер, както трудностите и в моя живот и лошото отношение на децата преди години към мен ми помогнаха. Нека кажа нещо, което искам да чуят и деца, и родители - това, че близък човек е имал трудности, в никакъв случай не бива да ви спира да общувате с него и да го подкрепяте. Свикнала съм да мисля най-позитивните неща за татко", разказва още Никол пред вестника.

Днес тя живее със своя приятел в столицата. Първокурсничка е в Югозападния университет "Неофит Рилски" в Благоевград и изучава българска филология. След години се вижда като учителка по български език и литература.

Любовта й към книжовността и просветата идва от нейната баба Надежда, чийто апартамент е изпъстрен с книги и като ученичка Никол няма търпение след края на часовете да отиде при нея и да се отдадат на четене и разговори за вълшебния свят на литературата. Както и от учителя й по актьорско майсторство от Драматичен театър "А. Страшимиров" в Разград Николай Сяров.

Реклама

И на сцената, и в живота изпълнителката впечатлява със скромност и добро сърце. Качества, които й носят както позитиви, така и трудности.

"Децата могат да бъдат много лоши и това го изпитах. Затова и не се вписвах в средата, комуникирах си с по-малко хора. Но всеки човек явно трябва да премине през определен вид обществен тормоз, който по-късно го изгражда като човек", казва Никол.

В 4-ти клас момичето отива в Центъра за работа с деца в родния Разград, където започва да изучава тънкостите и магията на музиката при Свилена Дечева, чиято възпитаничка е певицата Крисия Тодорова. При нея Никол остава цели 8 години.

"Отне ми време да придобия самочувствие и увереност в музиката. Свилена Дечева ми помогна да се оценявам и да се харесвам, защото съм твърде критична към себе си. Имам голяма сценична треска и не бях допусната на кастинга във Варна през 2021 г. Това ми подейства много мотивиращо и вярвам, че изненадата от Жаклин и представянето ми досега ще ми вдъхнат повече самочувствие и ще придобия още много знания", разкрива Никол.

Желаем й успех!

Четете още

ФУРОР! Дъщерята на най-бързия бял мъж на планетата разплака "Гласът на България" (ВИДЕО)

ФУРОР! Дъщерята на най-бързия бял мъж на планетата разплака "Гласът на България" (ВИДЕО)

Легендарният лекоатлет Николай Антонов-Таланта: Нямам пари и работа, но не се предавам!

Легендарният лекоатлет Николай Антонов-Таланта: Нямам пари и работа, но не се предавам!

Реклама
Реклама
Реклама