Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/15893330 www.bgdnes.bg

Внучката на Тодор Колев танцува гола в бурлеска

Теди Кулева показва талант и като драгкралица

Актрисата Теодора Кулева, внучка на великия Тодор Колев, се появи гола на сцената. Актрисата в момента е най-желаната кабаре танцьорка у нас.

Уменията си Теодора показва в единственото заведение с подобна култура у нас "Буум кабаре".

Освен с екстравагантни дрехи Теди предлага висок стандарт бурлеска, което всъщност е "окарикатуряване стила или духа на по-сериозни творби, което предизвиква смях". Теди, която носи фамилията на съпруга си - Гууд, завърши НАТФИЗ в класа на проф. Ивайло Христов. В шоуто си тя танцува заедно с драгкралицата Соларис, с която са пионери в сферата на екстравагантните забавления.

Реклама

"Няма такава култура у нас. Ние сме първите и показваме шарен празник за сетивата - драгшоу, цирк, стендъп комедия. Много се надявам да обединя хората и ЛГБТИ общността в един клуб да гледат заедно едно представление и всеки от тях да намери по нещо за себе си", споделя актрисата, която е тренирала и художествена гимнастика.

Идеята за шоуто й дошла по време на пандемията. "Когато бях поканена да се върна в Англия и да се включа в кабарета в Шордич и в Камдън, осъзнах, че у нас има място за подобно нещо и че мога да се заема с това. Първоначално почнах с Тео Чепилов, но той замина за САЩ и имах два месеца, за да го направя сама. И ето вече сме факт", с усмивка споделя дъщерята на актьорите Венцислав Кулев и Албена Колева.

Красавицата, която има момиченце, на сцената е една, а в живота съвсем друга. "На едното място съм луда и както казват на английски - cheeky, което е по-скоро "нахална". Или както дядо ми казваше - понякога съм голямо перде, което донякъде е хубаво, защото артистът не би трябвало да се интересува какво мислят хората за него, а да прави това, което усеща. В живота съм се оформила в годините като доста организиран човек и се опитвам да бъда много топла и искрена. Честна. Това е водещо при мен", казва Теди, като се надява хората да станат по-толерантни към различните от тях и повече да се усмихват, вместо да критикуват проявления на изкуство, които не разбират.

Четете още

Внучката на Тодор Колев - Теодора Гууд: Липсваш ми, дядо!

Внучката на Тодор Колев - Теодора Гууд: Липсваш ми, дядо!

Внучката на Тодор Колев скочи на проф. Кантарджиев: Няма да ида на полуфинал на "България търси талант"!

Внучката на Тодор Колев скочи на проф. Кантарджиев: Няма да ида на полуфинал на "България търси талант"!

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама