Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/15900613 www.bgdnes.bg

Чалгаджията Емрах четка Конър Макгрегър: Добре дошъл, брат ми!

Емрах изчетка Конър Макгрегър при пристигането на легендарния боец в бойните спортове у нас.

"Добре дошъл, брат ми", написа чалга певецът под снимка, на която братът на Фики Стораро е стиснал юмрук до ирландския боец.

Думите на Емрах, който е син на фолк динозавъра Тони Стораро, развеселиха неговите последователи, които го засипаха с иронични коментари.

Реклама

"Брат ти е Фики", "Брат ми, вика", "Аре са и двамата в "Плаза" при Коцето" са само част от бъзиците, които изтърпя Емрах Стораро.

Емрах има амбиции да става боксьор. Братът на Фики от дете тренира бойния спорт. И е готов да се качи на ринга, стига да има кандидати, срещу които да се изправи.

"Мислил съм да се пусна на състезание. Винаги съм го искал", категоричен е наследникът на Тони Стораро.

Емрах влиза в залата за пръв път, когато още е хлапе. Заведен е там от брат си Фики. Двамата Стораро блъскат като луди крушата и имали качества да се развиват в спорта. Въпреки че вече са популярни музиканти, те продължават да тренират, макар и вече за здраве.

"Ако не бях станал музикант, щях да съм боксьор", отсича Стораро-младши, който за дългите години в боксовата зала се е срещнал с не един или двама популярни боксови треньори, от които да научи по нещо.

Емрах разбира, че няма шанс на ринга срещу професионален състезател. Ала дава за пример САЩ, където музиканти често се изправят един срещу друг в боксов мач.

Реклама

"В България това не сме го правили все още. На хората ще им е доста интересно да ме видят мен срещу някой друг певец. Аз съм любител на спорта. Дали ще е ММА или бокс - обичам бойните изкуства. Смятам, че ще е яко. Даже съм си говорил с някои организатори. Те са, "за" да го правят това нещо. Но дали ще имат душата хората, които пеят, да се пуснат на такива състезания, това е друг въпрос. Защото това не е сцената, да хванеш микрофона и да правиш стойки. По-различно е", обяснява младият Стораро.

Младият музикант добави, че никога не е харесвал футбола или друг от популярните спортове у нас.

"Доста съм се задълбочавал към бокса. Не играя футбол, баскетбол като другите. Боксът ми е на първо място!", признава наследникът на Тони Стораро, който преди време се раздели с шумен скандал с колежката си Теди Александрова.

Четете още

Емрах гази закона, лети с 300 по магистралата

Емрах гази закона, лети с 300 по магистралата

Емрах става боксьор. Братът на Фики от дете тренира бойния спорт, готов е да се качи на ринга

Емрах става боксьор. Братът на Фики от дете тренира бойния спорт, готов е да се качи на ринга

Реклама
Реклама
Реклама