Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/15919951 www.bgdnes.bg

Теодора Мудева след отпадането от "Игри на волята": Промених се, вече не съм наивна!

„Определено се промених и от мен излезе женски характер, а не такъв на момиченце. Разбрах, че трябва да бъда егоист и да не мисля толкова за останалите, а за себе си. Ако не поставяш себе си на първо място никой друг няма да го направи“.

Това сподели Теодора Мудева веднага след отпадането си от „Игри на волята“ в официалния подкаст на предаването. Пред водещата Ива Иванова носителката на титлата „Мис България“ 2018 разказа, че в риалити формата е била искрена и истинска. Казвала всичко в очите така, както го мисли и както родителите са я научили. Излиза с чисто сърце.

Реклама

„Надявам се, че Румен видя, че съм по-силна, отколкото си мисли. И че няма нужда да ми пази коленете. Доказах си, че мога много. И когато сме заедно, можем да сме на върха. А когато сме поотделно и двамата сме долу“, сподели Мудева от разпадналото се племе на „Амазонките“.

„Много пъти съм превъзмогвала егото си в името на племето. Имаше момент, в който се ядосвах на себе си, че не съм заядлива. 15 години съм тренирала спортни танци и много ме доядя, че не бях в играта с носилката. Казах си тогава – ще спра да се пренебрегвам и гласно щя заявявам позицията си занапред“, разкри още Мудева.

След като отпадна в битката срещу своята съплеменничка от „Гладиаторите“ Цвети, с която беше заедно и в "Амазонките", Теодора се сбогува с „Игри на волята“, но получи топли думи на изпроводяк от водещата Ралица Паскалева.

„Пет седмици на Дивата река в глад и мизерия. Ти си герой. Ти и останалите жени се справихте брилянтно. Браво!“, насърчи я Паскалева, след което Мудева напусна шоуто.

Четете още

ГИЛОТИНА! Отсякоха главата на миската Теодора Мудева в "Игри на волята"

ГИЛОТИНА! Отсякоха главата на миската Теодора Мудева в "Игри на волята"

Оряшкова кумува на сватбата на Румен Радев и "Мис България" Теодора Мудева

Оряшкова кумува на сватбата на Румен Радев и "Мис България" Теодора Мудева

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама