Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/15931056 www.bgdnes.bg

Благо Джизъса запозна новата с детето на Русата Златка

Благой срещна за първи път малкия си наследник с щерката на Ванко 1

Благо Джизъса запозна най-сетне новата си половинка с последното му засега дете, което е от Русата Златка.

Победителят от "Сървайвър" срещна малкия Благойчо със сегашната си изгора Ивана. Тунингованата мацка е щерка на небезизвестния Ванко 1. Срещата се е състояла в любимия на Благой ресторант в центъра на София. Бившият футболист дори реши да запечата това с няколко кадъра, които веднага качи в социалната мрежа.

Реклама

Силиконовата бомба и наследникът на Благой и Райкова се виждат за първи път през уикенда, разбра "България Днес". Джизъса използва времето, което му е предоставила Златка да прекарва със сина им, за да запознае малкия Благойчо и Ивана.

Както е известно, бившият футболист и плеймейтката се скараха сериозно за родителските права над сина им. Това стана след участие на Благой в тв предаване преди година. Имаше заплахи за съд, но така и не се разбра какво точно се случи.

Наследникът на Джизъса и Райкова веднага харесал новата на татко си. Но... заради кученцето, което дъщерята на Ванко 1 носи в заведението. Малкият на Благой не спрял да си играе с палето.

Георгиев се хвана със знойната Ивана преди няколко месеца. Той хлътна по 21-годишната тунингована мадама, след като бившата му вече съпруга Полина му би шута и го изрита от живота си.

Джизъса има общо 4 деца - 2 от първата му сериозна връзка с гимнастичката Христина Витанова. По едно хлапе има от първата си законна жена - Есмер Омерова и от русата Златка.

Четете още

Благо Джизъса на кафе с игумена на Бачковския манастир

Благо Джизъса на кафе с игумена на Бачковския манастир

Благо Джизъса спря с футбола и започна с нещо ново

Благо Джизъса спря с футбола и започна с нещо ново

Реклама