Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/15943865 www.bgdnes.bg

Скандалният Петър от "Фермата" влюбен в Гери Гунчева

Останалите участници го обвиняват, че много ги командори

Скандалният участник във "Фермата" Петър Петров е влюбен във водещата Гергана Гунчева. За това се изпусна самият той пред камерите на риалитито.

Актьорът се намеси в няколко скандала, а в отбора "Елбетица" му останаха само жени. Затова и Ния се зае да организира завера срещу него, тъй като не допринася с нищо в състезанията, а само подрежда отбора и дава наставления и нареждания. По-рано след скандал си тръгна и Сергей. Повод за скарването бе една люлка, която Сергей изработи, а Петър преработи така, че да не може да се люлее. След последвали хапливи реплики Сергей заяви: "Имам хигиена за такива личности, но тук го срещам ежедневно. Не толерирам авторитарно поведение. Няма обсъждане, а нареждания."

Реклама

Съотборничките на въпросния краен авторитет го нападнаха именно защото не прави нищо, а само командва и си гелосва перчема, като внимава през цялото време да е идеален. "Искам да съм красив за Гери Гунчева", чистосърдечно призна Петър.

Самата Гери в личния си живот в момента е сама след развода с колегата си Петър Бакърджиев. Тя се посветила освен на работата и на отглеждането на двете им деца - Самуил и Максим.

"Аз съм инициатор на раздялата, защото вярвам, че хората трябва да бъдат щастливи в ежедневието, а когато любовта си отиде - няма смисъл да я задържаш, това не е полезно нито за възрастните, нито за децата. Дори да няма скандали, да живеем в пълен мир, енергията се усеща. Така е по-добре", призна неотдавна самата Гери.

От екипа на "Фермата" оставиха без коментар темата дали се е случило нещо между нея и участника в предаването.

Четете още

ГРОЗНО! Обиждат Петър от "Фермата" на "мижитурка"

ГРОЗНО! Обиждат Петър от "Фермата" на "мижитурка"

Петър от "Фермата" с ново гадже

Петър от "Фермата" с ново гадже

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама