Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/15954198 www.bgdnes.bg

Алба: Краят на брака с Лопес беше ад

Манекенката изпаднала в депресия покрай развода

Манекенката и тв водеща Алба Карийо прави тежки разкрития за края на брака си с един от най-известните испански тенисисти Фелисиано Лопес. Това става в автобиографията й, където определя развода като ад.

"Само единадесет месеца след сватбата приключи връзката ми с известния Купидон по тенис шорти - пише Алба. - Щеше да боли много дори ако нещата бяха направени добре. Винаги страдаш, когато напуснеш връзка, но дехуманизиращият начин, по който всичко се случи, беше сърцераздирателен. В крайна сметка изпаднах в депресия. Не можех да спя. Ден и нощ размишлявах за възможните причини за това емоционално изтощение."

Реклама

Карийо за първи път признава причината за развода. Снимки на Фелисиано с друга жена в Маями.

"Според него не беше имало билети за мен да отида на "Маями Оупън" през тази година. Освен това предния ден майка ми ми каза, че има рак на щитовидната жлеза и трябва да бъде оперирана. Събуждам се с телефон, пълен със съобщения. Предната вечер плаках на съпруга си за положението на майка ми. Той като утеха решил да излезе и да се наслади на американската вечер."

След като видяла всички съобщения, тя поискала обяснение от съпруга си.

"Не е нужно да ти давам никакви обяснения", заявил й Лопес.

След развода им Алба имаше връзки с още куп известни мъже. Тв водещата изкара и кратък флирт с вратаря на "Реал" (Мадрид) Тибо Куртоа.

Четете още

Мъжемелачка погва Пике, увърта се страстно

Мъжемелачка погва Пике, увърта се страстно

Алба обиди Фелисиано

Алба обиди Фелисиано

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама