Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/16006154 www.bgdnes.bg

Калин Врачански е поразен от любов

Калин Врачански е с поразено от любов сърце, но... в музикален клип. Героят от "Стъклен дом"  е уцелен от стрелата на Амур във видеото към чисто новото парче "Съзерцание". В него му партнира младата певица Людмила Лазарова, която се превъплъщава в девойката на мечтите му.

"Когато Игор Марковски ме покани да участвам в проекта му "Пеещи артисти" 2 и ми изпрати нотите на песента, това ми се стори много интересно", сподели в студиото на БНТ пред водещия Георги Любенов секссимволът на родното кино и сцена.

Реклама

"Но аз не мога да чета ноти, струват ми се като висша математика, затова ми изпълниха песента и тя много ме вдъхнови. Особено това, че е танго", разказа още Врачански. В клипа двамата с младата му дуетна партньорка обаче не танцуват страстно нито за миг, а седят почти неподвижно на две пейки пред перон на гара.

В живота красивият актьор призна, че все още е повече отдаден на емоциите, отколкото на разума. "Време ми е да бъда вече едно пораснало момче и да съчетавам сърцето с разума, но и в ролите, и във всичко останало първо се оставявям на стихията, въпреки че след това включвам и преценката", призна любимецът на дамската аудитория.

Калин Врачански предпочита да бъде "актьор за пример", отколкото "човек за пример", защото по думите му "всички имаме своите несъвършенства". Водещият му цитира мнение от фейсбук, че парчето "Съзерцание" напомняло на съветската военна песен "Нас ждет огонь смертельный", но популярният актьор отвърна, че никога не е чувал за прочутия саундтрак към класиката "Белоруската гара" по текст на Булат Окуджава.

"Ама, как не го знаеш?", зачуди се Георги Любенов, но явно и самият той не можа да си припомни на прима виста историята на известната песен от началото на 70-те. 

В театъра обаче Врачански няма да зарадва феновете си с ролята на лудо влюбен. В постановката "Ромео и Жулиета" на Стайко Мурджев той се вживява в образа на граф Парис.

"Аз харесвам и малките роли, пък и възрастта ми вече не е подходяща да играя Ромео", констатира с неприкрита горчивина чаровникът.  

Четете още

Гери-Никол с ново амплоа, става барманка на Каваци

Гери-Никол с ново амплоа, става барманка на Каваци

Калин Врачански агитира всички да гласуват

Калин Врачански агитира всички да гласуват

Реклама
Реклама
Реклама