Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/16010574 www.bgdnes.bg

Ивана бе изненадата в "Гласът на България"

Попфолк изпълнителката Ивана бе изненадата на вечерта в предаването "Гласът на България", което по изключение се излъчи в събота, а не в неделния изборен ден.

По традиция, на финала на кастингите на тъмно се явява участник-изненада, който този път бе в лицето на Ивана.

Реклама

Певицата поздрави всички в залата с песента си "Ах, тези пари" и поздрави всички от треньорите с няколко вълнуващи реплики. Мария Илиева се насълзи и прегърна колежката си.

Преди няколко дни в социалните мрежи на рейтинговото шоу имаше въпросник с посочени четирима изпълнители, сред които зрителите да познаят кой ще бъде звездният частник-изненада с шоуто. Вариантите бяха Михаела Филева, "Молец", Любо Киров и Ивана. Малко преди старата на епизода, най-много бяха гласувалите за Ивана, а Михаела Филева и "Молец" също бяха доста предпочитани. Сред предположенията на феновете се появява не веднъж и Галена, но фолк-дивата сама се отказа да е жури тази година в края на миналия сезон.

Ивана вече се появи в десетия сезон на "Гласът на България" и изигра перфектно сценка на сърдита дама, на която са ожулили колата. Оказа се, че по тя всъщност е част от изненадата за един от кандидатите, който обаче не продължи напред.

Четете още

Фолк легендата Ивана призна: Вторият път с Цеца беше различен!

Фолк легендата Ивана призна: Вторият път с Цеца беше различен!

Тайната е разкрита! Ето защо Ивана е секси

Тайната е разкрита! Ето защо Ивана е секси

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама