Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/16050994 www.bgdnes.bg

Гани и Бони в спор кой празник да честваме - Хелоуин или Деня на будителите

Децата се радват на празника на Вси светии, споделят певицата и моделката 

Лют спор "за" и "против" Хелоуин пламна между две от най-огнените ВИП дами у нас!

Пред "България Днес" силиконовата фурия Джулиана Гани защити празника на тиквите, вампирите и други стряскащи създания, докато най-секси бабата във фолка Бони защитава българския официален празник Деня на народните будители.

Реклама

"Хелоуин е един от най-любимите ми празници! Тази година също не пропуснах да го отпразнувам заедно с най-близките ми приятели", превъзбудено разкри пред вестника Джулиана Гани.

Красивата плеймейтка се преобрази за празника на Вси светии като Монахинята от американския филм на ужасите, които е хит сред малки и големи по цял свят.

"Специално си запазих час за грим, за да ми направят визията зашеметяваща. Боядисаха ми косата черна, сложиха ми бинтове, както и лещи на очите. Уникално беше, всичко това отне два часа и половина", разказва силиконката. По нейни думи празнува Хелоуин в продължение на пет години и смята преобразяването й да остане и занапред.

"Не е нещо лошо, че чествам страховития празник. Много хора го отричат, но аз не го разбирам това. Всеки човек трябва да се забавлява, а точно на Хелоуин всеки може да забрави за проблемите си дори и за миг и да бъде такъв какъвто иска", категорична е Гани.

Красавицата няма търпение децата й Давид и Кай да пораснат, за да маскира и тях за страховитата вечер.

"Номер или лакомство, семейни снимки, докато сме преобразени в различни герои, и много смях. Така си представям бъдещето, когато синовете ми пораснат още малко и са готови да се насладят на Хелоуин", заключи Джулиана Гани.

Реклама

На противоположната страна е Бони. Изпълнителката на "Клада от страст" е против издълбаните тикви, светещите фенери и маскарадните костюми.

"Истинският празник е Денят на народните будители. От малка са ме учили да почитам паметта на българските просветни дейци и революционери", споделя Бони. По нейни думи не отрича Хелоуин, но не чувства този ден като събитие, което трябва да се отбележи.

"Когато дъщеря ми Михаела беше малка, обличахме я като фея и се радваше. Разбира се, всяко малко дете се вълнува от по-различни неща и й беше интересно какво е Хелоуин. Но порасна и сама осъзна, че не е български празник. Старая се да я уча на ценностите и традициите в нашата страна", заключава певицата.

Четете още

Крисия дълбае тикви за Хелоуин

Крисия дълбае тикви за Хелоуин

Преслава ПРАЗНУВА Хелоуин! Фолкпевицата се дегизира като вещица и ядоса феновете си

Преслава ПРАЗНУВА Хелоуин! Фолкпевицата се дегизира като вещица и ядоса феновете си

Реклама
Реклама
Реклама