Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/16088700 www.bgdnes.bg

Николета и Ники няма да се женят

Божинов честити на баджанака новината за бебето

Лозанова не иска да се омъжва бременна, двамата може да се венчаят след раждането

Николета Лозанова и Ники Михайлов засега не мислят за сватба.

Двамата разкриха преди няколко дни, че очакват първото си общо дете, което отново повдигна въпроса дали ще станат официално семейство. Моделката и вратарят на "Левски" са заедно от дълги години, но така и не се решават да се врекат във вечна вярност един на друг. Този момент все още не е дошъл и Николета иска да изкара спокойна бременност с второто си дете.

Реклама

Лозанова не иска да се омъжва бременна, а евентуално да сключи брак с Ники след раждането на бебето. Очаква се сексбомбата да роди през пролетта на следващата година. Това ще бъде първо дете за 35-годишния Михайлов, но ролята на татко не е чужда за него. Ники отдавна се грижи за 11-годишната Никол, която е дъщеря на Николета от връзката й с Валери Божинов. Двамата футболисти известно време бяха в обтегнати отношения, но в крайна сметка заровиха томахавките и днес дори се наричат братя. Именно Валери е един от първите, който честити на двойката новината за бебето. Михайлов отгледа и другото дете на Божинката - Валери-младши, след като двамата се смениха като гаджета на фолкпевицата Алисия. Самият Ники също не държи на всяка цена да се ожени за Николета, така че двамата имат консенсус по този въпрос. Лозанова вече беше булка, след като преди повече от десет години вдигна сватба с Божинов. Тогава двамата вдигнаха пищно тържество с куп гости, но бракът им не просъществува дълго. Именно горчивият опит е една от другите причини Николета да не се натиска за сватба с Михайлов на този етап.

Най-щастлив от новината за бебето е бъдещия татко Ники. Синът на президента на БФС Борислав Михайлов отдавна чакаше първата си рожба и упоритостта му най-накрая даде резултат. Периодът за вратаря определено е щастлив, тъй като в последните мачове той се завърна и като титуляр в "Левски". Неговите родители Боби Михайлов и Мария Петрова също са на седмото небе, въпреки че в началото гледаха скептично на връзката на сина им с Николета. Бившата гимнастичка не е биологична майка на Ники, но въпреки това изцяло го е приела за свой син. Майката на моделката – Еридина, няма търпение да гушне внучето си.

"Щастливи сме всички, моята свекърва също - казва г-жа Лозанова. - Това е най-хубавият подарък за дъщеря ми и най-големият й успех. Всеки път съм се чудила как успява да осъществи всичките си мечти, но това, което й се случи, е великолепно. Няма да помагам за бебето, защото вече съм на 60 години. Аз само ще му се радвам."

Четете още

Майката на Николета - Еридина Лозанова: Няма да помагам за бебето, само ще се радвам!

Майката на Николета - Еридина Лозанова: Няма да помагам за бебето, само ще се радвам!

ЕКСКЛУЗИВНО! Николета Лозанова е БРЕМЕННА от Ники М.

ЕКСКЛУЗИВНО! Николета Лозанова е БРЕМЕННА от Ники М.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама