Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/16128087 www.bgdnes.bg

ГОРЧИВО! Ергенът Евгени и Валерия ще се женят

Следващата стъпка след гръмкия годеж на финала

Един от шаферите на сватбата ще е куче!

Ергенът Евгени май наистина ще се ожени за своята избраница от риалитито - Валерия. Това намекна светската двойка. От предаването също казаха, че двамата наистина много се обичат и не спират да се изненадват с романтични жестове. Самата Валерия обяви, че е избрала един от шаферите на предстоящото събитие.

Преди половин година годежът между двамата красавци накара цяла България да ахне, а сега явно двамата са напът да направят следващата стъпка - сватба.

Реклама

Двойката подсказва какво предстои със снимка. В нея ръцете на двамата влюбени са една върху друга, като на безименния пръстен на Валерия е нанизан огромен пръстен с хиляди брилянти. Носителката на последната роза е във възторг, и иска да се похвали със своят младоженец.

"Нашият първи ден", отбеляза ергенката победоносец под фотото.

Двойката си пада да показва своята любов потайно, само със знаци, като досетливите веднага разбират каква е ситуацията между двамата влюбени. Такова вероятно е посланието сега. Показателен е и фактът, че феновете на дуото започнаха да изпращат многобройни пожелания за щастливо бъдеще и дълъг брачен живот.

Имаше много спекулации, че Евгени и Валерия не са заедно. Скептиците смятаха, че връзката им е била само за шоуто и двамата всъщност не живеят заедно, а се правят на влюбени. Въпреки това Евгени и Валерия бяха хванати неколкократно да се подвизават като двойка месеци след финала на хитовото риалити.

В същото време Валерия отбелязваше любовта си към Ерген номер две и по друг начин. Победителката от шоуто винаги носи колие с думата LOVE - "Любов" на английски. Герданчето е изработено така, че да се акцентира буквата "Е", като иска да подскаже, че това е първата буква от името на любимия й. Тоест Евгени.

Валерия не за пръв път коментира евентуалната си венчавка. Преди няколко седмици красавицата се снима в булчинско було. Моделката е готова да бъде булка от известно време, но все още не беше дошъл моментът. Което очевидно се е променило.

Организацията по голямото празненство вече е започнала, научи "България Днес" от свои източници, близки до звездната двойка. Валерия дори е избрала един от шаферите за сватбата. Изненадващо или не, това ще е куче. Както е известно, ергенката е върл защитник на правата на животните. Валерия вярва, че също кучетата имат право да бъдат шафери. Шаферчето на четири лапи си има име – Тити, и е осиновено от приюта на ергенката.

Като става въпрос за ново семейство, въпросите за дете веднага излизат на дневен ред. Манекенката заяви, че още не е готова скоро да има рожба. "Прекарвам доста време с детенцето на брат ми, и мисля, че ми е достатъчна за момента", сподели Валерия, която явно се тренира да отглежда бъдещото отроче между нея и Евгени.

Четете още

Обрат в отношенията на Валерия и "Ергенът", мислят за деца, но не и за сватба

Обрат в отношенията на Валерия и "Ергенът", мислят за деца, но не и за сватба

СНИМКИ ги издадоха! Ергенът и Валерия не са гаджета

СНИМКИ ги издадоха! Ергенът и Валерия не са гаджета

Реклама
Реклама
Реклама