Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/16141413 www.bgdnes.bg

Андреа заби турски актьор, показа го

Бившата на Кобрата вече не крие, че има връзка с Емре Озмен, той я вкара в сериал

Новото гадже на Андреа ще я вкара в турски сериал!

Блондинката тотално вече прежали Кубрат Пулев и най-накрая се впусна в нова любовна авантюра. Силиконовата бомба от месеци има връзка с популярния турски актьор Емре Озмен.

Реклама

Двамата вече не крият връзката си. А Андреа редовно отскача до мегаполиса Истанбул, за да се наслаждава на обичта от актьора. Наскоро двамата бяха засечени под ръка от турски папараци.

Наскоро звезда отвъд Босфора качи снимка с родната певица. А под фотоса написа "моята любов". Това още повече засили спекулациите, които се въртят из публичното пространство, че Андреа си има взимане-даване с популярния актьор.

Озмен и родната певица се запознават покрай работни ангажименти. Изпълнителката снима клип, а един от главните действащи лица във видеото е именно турският актьор. Филмовата звезда е с 3 години по-млад от бившата на Кобрата, но в интервюта за местни издания винаги е споделял, че търси по-зряла половинка.

В момента красавецът е част от един от най-хитовите сериали в южната ни съседка. Андреа пък винаги е заявявала, че иска да играе в киното. И нищо чудо гаджето да уреди певицата в сериала.

"Няма да се учудя, ако в лентата видим скоро и самата Андреа. Тя е способна да ни изненада съвсем приятно", сподели в социалните мрежи пиарът на певицата Наско Лазаров.

Четете още

Андреа чете книгата на Бритни Спиърс

Андреа чете книгата на Бритни Спиърс

Андреа с нов мъж в Истанбул, забрави за Кобрата

Андреа с нов мъж в Истанбул, забрави за Кобрата

Реклама