Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/16152042 www.bgdnes.bg

Ето кои звезди ще станат родители през следващите месеци

НиЛо и прочути актриси се готвят да станат майки

Куп звезди бебета ще се родят в близките няколко месеца. Едни от най-популярните жени у нас ще станат майки - коя за първи път, коя за втори.

Разбира се, тема №1 у нас е бременността на Николета Лозанова. Считаната за най-сексапилна българка у нас най-сетне ще дари с рожба любимия си Ники М. Появиха се слухове, че звездната двойка не чака едно бебе, а близнаци, с което съдбата ги дарява след дългогодишните им безуспешни опити да имат свое дете. Лозанова обаче мълчи по темата и дума не обелва. Наскоро по неин адрес плъзна друга шокираща новина - че НиЛо ще изкопира фамилия Кардашиян и раждането на отрочето й от вратаря на "Левски" ще бъде предавано в национален ефир. Потвърждение на това засега няма.

Реклама

Актрисата Искра Донова също най-сетне успя да забременее. Звездата от "Братя" и "Скъпи наследници" преминава през няколко неуспешни ин витро процедури, но не се отказва и ето, че скоро тя очаква на бял свят да се появи първата й рожба.

Колежката й Дария Симеонова пък ще стане майка на 2 деца. Чаровната актриса, която нашумя от "Откраднат живот", очаква второто си дете. Дария и любимият й Тони имат син на име Макси.

Друга популярна актриса - Даяна Хаджиева, също е в трепетно очакване да стане майка. Хубавицата, която участва и във "Фермата" преди години, ще роди след броени седмици. Татко на бебето е Кристиян Ставрев, с когото брюнетката е заедно от дълги години.

"Разбрах случайно, че съм бременна", сподели преди време Ханджиева.

Рожба очаква и едно от диамантените ни момичета - Мадлен Радуканова. Гимнастичката, част от ансамбъла по художествена гимнастика, който завоюва злато от игрите в Токио, ще дари любимия си Божидар с бебе след месеци.

Четете още

БОМБА! Николета Лозанова ще ражда на живо по телевизията

БОМБА! Николета Лозанова ще ражда на живо по телевизията

Николета спря с диетите

Николета спря с диетите

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама