Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/16157904 www.bgdnes.bg

Голям хейт срещу футболиста Коко във "Фермата"

15 процента тежест вместо предвидените по регламент 20 на сто от живото си тегло трябваше да издърпат "фермерите" от "Елбетица" и "Канатица". "Смилихме се над вас, но само защото играта щеше да продължи много кратко", осветли истинския замисъл копродуцентът и водещ Андрей Арнаудов. Още един ерзац бонус се откъсна от сърцата продуцентски - въжетата на дуелантите от двата отбора да не бъдат прави "като въже", а със "специални захватки", обясни още ортакът на Иван Христов.

 Жилавият футболист Костадин Велков - Коко, неофициалният  капитан на "Канатица", изтърва обаче казана в "идиотската надпревара", както я нарекоха междувременно хейтъри в Мрежата. "Краката го предадоха", затюхкаха се фенове на "Канатица", които вече виждаха Коко като големия победител във "Фермата". "Елбетица" обаче успяха да се доберат първи до заветния 11 плик и пендарите за превъзходство. А, както е добре известно, в такива риалита вторите получават "дупката на геврека".

Реклама

Битката бе на живот и смърт, защото общото тегло на двете команди се различаваше само с два килограма - 260 за "Канатица" срещу 262-те кила на "Елбетица". 

Мощен хейт отнесоха "умното Лили", защото "дрънкало само за пендари", и Петър, "едно ходещо огромно его". Не бе пощаден и Жоро, който според коментаторите "трепереше като лист" и си съчинил "болки в коляното". Най-много недоволство обаче се изля върху Костадин. "Нали раздуваше, че от Петър бягат прасетата, а ти самият се силиш само с бягане, на други битки хич те няма", присмиват се на "предалия четата" Костадин ултраси на "Елбетица".

Четете още

Война избухна между алфа мъжкарите във "Фермата"

Война избухна между алфа мъжкарите във "Фермата"

Ето я жената на Костадин от "Фермата". Секси и гореща е!

Ето я жената на Костадин от "Фермата". Секси и гореща е!

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама