Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/16167440 www.bgdnes.bg

Красавицата от "Ол Инклузив" показа гаджето

  • Йоанна Начевска е залюбила изрусения Димитър
  • Екранната щерка на Ненчо Балабанов е новият секссимвол на родното кино

Мъже, плачете! Най-апетитната млада актриса е сериозно обвързана. Става дума за звездата от "Ол Инклузив" Йоанна Начевска, която зрителите от малкия екран познават като Надя.
Екранната щерка на Ненчо Балабанов от хитовата комедия няма драма в реалния живот за разлика от екрана. В сериал Надя постоянно преминава през най-различни перипетии и не й върви с мъжете. Но това е коренно различно, що се касае до истинския живот.

Реклама


Мъжът, пленил сърцето на сексапилната актриса, се казва Димитър. За разлика от Йоанна човекът до нея не е от артсредите. А се занимава с коренно различно нещо. Половинката на бъдещия секссимвол на родното кино е изрусен. Има пиърсинг по ушите.
Чаровната Начевска, която с всяка изминала година става все по-красива, е заедно с партньора си вече няколко години. Двойката живее под един покрив.


Самата звезда от "Ол Инклузив" най-сетне се престраши да покаже човека до нея. Младата актриса, която е на 24 години, не обича да се шуми и говори за личния й живот.
Двойката обожава да пътува. За последно звездата от комедийния сериал и любимият й посещават един от най-романтичните градове - Рим. През лятото пък прекарват няколко седмици на море, но извън България.


Йоанна е възпитаничка на езикова гимназия - 31-о СУЧЕМ "Иван Вазов". След това изучава "Кино и телевизия" в Нов български университет. Занимава се с професионално изучаване и практикуване на йога.

Четете още

Актьорът Петър Калчев от "Ол инклузив": На улицата ме наричат г-н Парушев

Актьорът Петър Калчев от "Ол инклузив": На улицата ме наричат г-н Парушев

Любен Чаталов от "Ол инклузив" свари ракията

Любен Чаталов от "Ол инклузив" свари ракията

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама