Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/16184802 www.bgdnes.bg

Шеф Кустев към участници в "Мастършеф": Много съм разочарован, това ниво не е за тук!

Много съм разочарован! Нивото, което показвате не е за тук! Това каза шеф Илиан Кустев на едни от фаворитите в "Мастършеф", защото бе тежко недоволен от тяхното представяне.

Изказването му дойде след като самият топговач заедно със своите колеги избраха трите най-добри ястия, които да избегнат елиминации. Според шеф Кустев нито една не бе достатъчно добра. Въпреки това, чинията на Петя изпъкна сред другите и шефовете я поставиха на първо място. Петя имаше избор, кой да се изправи срещу нея в състезанието и тя избра красавица Тоби.

Реклама

Двете се изправиха на Мастъркласа, който бе воден от почетния гост шеф Любен Койчев.

Шеф Койчев изнесе Мастърклас, които се оказа доста сложен и бърз на участничките, които се доредиха да готвят редом с него. Сом по три начина трябваше да сготвят борещите се за титлата.

"Сестра ми живее в Милано, Италия, миналият път се изложих, но сега трябва да поправя грешката си!", каза Тоби, но не успя да докаже какво може. Поне не този епизод. Въпреки всичко младата красавица се спаси от елиминации и се качи на балкона. Така красавицата за пореден път успя да се измъкне между капките и да остане в култовото предаване "Мастършеф". 

Четете още

Шеф Кустев иска все да е около Аня Пенчева

Шеф Кустев иска все да е около Аня Пенчева

Шеф Кустев ЖЕЛЕЗЕН: Не поглеждам друга жена!

Шеф Кустев ЖЕЛЕЗЕН: Не поглеждам друга жена!

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама