Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/16197840 www.bgdnes.bg

Ергенът Евгени: Искам дете от Валерия!

Двамата възлюбени правят дует, родителите му луди по дамата на сърцето му

"Готов съм за баща. Защо не и да станем родители с Валерия, победителката от шоуто, с която в момента имаме връзка. Аз съм на 34 години и ми е време да стана татко. Въпросът е човекът до мен да е готов и да позволи нещата да се случат. Вървим натам." Това сподели пианистът виртуоз Евгени Генчев, който бе последният "Ерген" в шоуто по Би Ти Ви, който избра за притежателка на сърцето му Виктория Георгиева.

Евгени свири на пиано от години, той е виртуоз в своята област, но новото около него е, че съвсем скоро ще излезе дуетната им песен с Валерия и се оказва, че двамата пеят много добре.

Реклама

"Така е. Аранжиментът е мой. Направихме парчето с много мисъл и емоция, дано хората го харесат", сподели Евгени. Идеята за дуета се случила малко преди концерта на Богдана Карадочева и Стефан Димитров, на който Генчев свири. Популярните ни изпълнители дори дали идеи за песента на Ергена и любимата му.

"Не само те, но и Васил Найденов също от година ме кани да направим песен. Ще се случи, но по-нататък, че съм затрупан от нови неща. Едно от най-важните от тях е, че имам предложение да изпълня главна роля в индийско-британски филм, но повече не мога да споделям от това. Все пак искам да кажа, че много се подготвям за първия си опит пред камера по този начин", споделя с усмивка Евгени.

Чаровникът е категоричен, че родителите му никога не са подкрепяли така жена до него, както Валерия.

"Мога да кажа дори, че прекарват много време само с нея и я харесват на 100%. Не знам какво се пише, дори не чета по темата. Изненадващо е за мен това тяхно хубаво отношение, защото досега никога не сме говорили за никоя моя приятелка толкова много, колкото сега. И то все за хубаво", каза още пианистът.

В предаването той бе споделил, че най-често е имал до себе си ревниви жени и му е било много трудно.

"Така е. С Вал е много различно. Разбира се, много съм ангажиран, непрекъснато работя и пътувам. Тя ми дава стимул и не ме ревнува, дори не ме разпитва повече от това, което й казвам. Имаме си доверие", сподели красавецът.

Реклама

Колкото до това дали скоро ще има брак между Генчев и Георгиева, и двамата са оставили това на емоцията, която ще ги споходи в точния момент, на точното място.

"Искаме го и двамата, сега си даваме нужното време да опознаем добре характерите си. Иначе е ясно, че се харесваме външно, то това не убегна и на зрителите още в шоуто. Но за един стабилен брак трябва да има и дълбоко опознаване. Надявам се, че всичко ще ни се получи", смята Генчев.

34-годишният красавец поддържа себе си с йога, тъй като е много емоционален.

"Винаги реагирам със сърцето и се опитвам да спазвам баланс, но е трудно. Понякога тичам, с фитнес се занимавам, но най-вече свиря. Това е професията на живота ми", казва Евгени Генчев.

Четете още

Ергенът Евгени изплака: Валерия вдигна ръце от мен! Чака да ми дойде акъла!

Ергенът Евгени изплака: Валерия вдигна ръце от мен! Чака да ми дойде акъла!

НЕОЧАКВАНО! Ергенът Евгени и певицата Виктория се събраха!

НЕОЧАКВАНО! Ергенът Евгени и певицата Виктория се събраха!

Реклама
Реклама
Реклама