Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/16240449 www.bgdnes.bg

Шок! Венета Райкова спря секса

Журналистката обяви 40-дневен коледен пост

"Без секс, алкохол и клюки!"

С това заглавие разтърси социалните мрежи журналистката Венета Райкова, когато обяви, че влиза в 40-дневен коледен пост. Известната блондинка, обичана от феновете си за своята провокативност, реши да се въздържа не само от излишните калории, а и от други изкушения. Този неочакван ход на журналистката включва цялостно отказване от секса, алкохола и дори клюките!

Феновете й, които са свикнали с безкомпромисната и привлекателна журналистика, бяха напълно изненадани от решението й да се посвети по точно този начин за предстоящите празници и сега ще следят с голям интерес как ще се справи Венета със задачата да се въздържи от всичко изкусително.

Реклама

За журналистката този коледен пост е нейният начин да отбележи празниците с по-голяма самодисциплина и чистота. Постната диета се състои само от растително хранене, без никакви животински продукти. Плодове, зеленчуци, бобови и зърнени култури, ядки и семена ще се сервират на Райковата маса чак до Бъдни вечер, но Венета с удоволствие приема постите и напомня на феновете си да направят същото!

Все пак дали Венета ще издържи на този строг режим, остава да видим.

Бившото лице на "Горещо" от години слага здравето си на първо място, както физическото, така и психическото. Райкова умело медитира и се грижи за духовното си състояние така, че постите не би трябвало да бъдат голямо предизвикателство за нея.

Четете още

Венета Райкова: Ако обичаш някого...

Венета Райкова: Ако обичаш някого...

Венета Райкова: Оздравях с плащане на десятък

Венета Райкова: Оздравях с плащане на десятък

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама