Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/16273354 www.bgdnes.bg

Лора подправя ястие с отрязан пръст, шеф Кустев я прави на 2 стотинки

Жестоки критики и фини обиди, но не заради кофти готвене, а заради порязан пръст отнася Лора от шеф Кустев в „Мастършеф“. В бързината моделката „подправя“ едно от ястията с парче от собствената си плът, след като си скалпира пръста на рендето.

Гафът веднага е забелязан от шефовете, като Илиан Кустев веднага скача да насмете участничката, че не ползва предпазни средства против порязване. Нищо, че в предишната задача, когато самият той прави мастърклас с Марианна и Даниела, никой от тримата не използва протектори при рязането на ренде. Майстор-готвачът напомня, че преди всичко е важна безопасността и ядосано пита Лора защо не внимава.

„То, като е под стрес, как да мисли човек с тая глава“, оправдава се тя. Следва светкавична и леко язвителна забележка: „Ама ти винаги си под стрес“, намеквайки, че мисленето в този случай рядко се случва. В крайна сметка гафът не спря Лора да сготви перфектно ястие, с което да впечатли журито. Така тя се размина с черната елиминационна престилка, която отиде при Мелят.

Четете още

ОБРАТ преди финала! Сменят правилата в "Мастършеф"

ОБРАТ преди финала! Сменят правилата в "Мастършеф"

Тоби от "Мастършеф" си призна: Шеф Кустев ми се караше с любов

Тоби от "Мастършеф" си призна: Шеф Кустев ми се караше с любов

Реклама
Реклама
Реклама