Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/16282984 www.bgdnes.bg

Мара Отварачката разкри най-голямата ГРЕШКА в живота си

"Оттеглянето ми от музикалната сцена е най-голямата грешка в живота ми. Тогава мислех, че е по-добре да се оттегля навреме, за да не се превърна в резил."

Това принзава фолк певицата Мария. В предаването "Събуди се" по Нова телевизия Мария даде откровено интервю за Мариян Станков-Мон дьо. В него тя говори за любовта, грешките и защо се отказа от музикалната си кариера преди 2 години.

Реклама

"Не бих искала да звучи като оправдание. Отчитам оттеглянето си като слабохарактерност. Всичко мога да си върна, ще си извървя пътя отново. Понякога има неща които вършим не само със собствената си воля. Това е бил моят урок. Много разочаровах себе си и си изпатих. Нямам нищо против да заплатя цената и да продължа напред. Всеки един човек, който дойде при теб и ти каже че трябва да направиш избори, за да бъде с теб, няма място в живота ти", сподели Мария.

"Мъжете са колкото сладки, толкова и сбъркани. Когато придобият любовта на една успяла жена, много се окриляват. Един самоуверен успял мъж не предлага избори, а само щастие", поясни Отварачката."

Тя коментира и завръщането си в музикалните среди и новата й песен.

"С тази песен им казвам "Аз се завърнах при вас. Здравейте, аз съм вашата Мария, спомняте ли си за мен", обясни певицата.

  

Реклама

Четете още

Бий ме, обичам те! Мария свали обвиненията срещу Миро

Бий ме, обичам те! Мария свали обвиненията срещу Миро

Мария гладува в Монте Карло

Мария гладува в Монте Карло

Реклама
Реклама
Реклама