Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/16285551 www.bgdnes.bg

Съотборник на Бербатов ВЪРТИ две гаджета едновременно

Бившият английски национал и съотборник на Димитър Бербатов в "Тотнъм" Джърмейн Дефо се оказа изпечен играч и извън терена. Екснападателят бе спипан да води две различни жени в дома си в рамките на няколко дни.

Първо се наслади на вечеря в пъб със сватбената агентка Пейдж Малборн-Едмъндсън. Заради аферата с нея преди няколко месеца Дефо заряза жена си. След вечерята двамата се прибраха в имението му в Есекс. Според близки до футболната звезда Пейдж наскоро се е преместила в Лондон, за да може да е по-близо до любимия си. 

Реклама

Явно 13 години по-младата му любовница не е достатъчна на Дефо. Два дни по-късно бившият нападател бе издебнат с инфлуенсърката Алиша ЛеМей. Нея заведе в друг от домовете си - в Хартфордшър. 

"Джърмейн обича да е зает, но сигурно е изтощително да ходиш от едно имение в друго, за да прекарваш време с Пейдж и след това с Алиша - сподели негов познат пред "Сън". - Може би му е трудно да избере с коя иска да бъде. Двете сигурно се познават и изглеждат много разбиращи към Джърмейн. Но това е много необичайна ситуация."

През октомври Дефо посети Пейдж в хотел за 1200 паунда на вечер в Лондон само дни преди да бъде сниман с Алиша. Футболистът се ожени за козметичката Дона през 2022 г., но бързо се раздели с нея. Това стана, след като бе разкрито как досажда на медицинска сестра с мераци за секс.

Четете още

ТЪГА! Национал по футбол остава без секси гадже

ТЪГА! Национал по футбол остава без секси гадже

Ултиматум за Бекъм: Кръшнеш ли, край!

Ултиматум за Бекъм: Кръшнеш ли, край!

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама